World Music Awards 2014: Ο δικός μας Σάκης Ρουβάς και οι νικητές

Ο Σάκης Ρουβάς τιμήθηκε με βραβείο σε μια φαντασμαγορική μουσική βραδιά

World Music Awards 2014: Ο δικός μας Σάκης Ρουβάς και οι νικητές

Τα 22α παγκόσμια βραβεία μουσικής την Τρίτη το βράδυ στο Monte Carlo είχαν διαφορετική νότα για εμάς, εφόσον συμμετείχε και ο δικός μας Αιγόκερως star, Σάκης Ρουβάς, υποψήφιος για βραβείο στην κατηγορία «Worlds best live act», που τελικά κατέκτησε ο άλλος Αιγόκερως, Ricky Martin.

ricky martin

Έχοντας αφήσει πίσω τις πλανητικές επιθέσεις στο γενέθλιο τετράγωνο ιδιομοιρίας Ήλιου – Πλούτωνα και με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, επικράτησε του Σάκη Ρουβά που εδώ και καιρό δέχεται τα πυρά των διελαύνοντων Άρη, Δία, Ουρανού και Πλούτωνα στο γενέθλιο Ήλιου του.
Ο αγαπητότατος καλλιτέχνης και έξω από τα σύνορα της χώρας μας εμφανίστηκε με κομψότατο μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Open Eyes» που υπογράφει η Xenia Ghali και φυσικά κατάφερε για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει.

sakis rouvas

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Υδροχόος Justin Timberlake, που σάρωσε τα βραβεία εφόσον κατέκτησε 7, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη.
Η αρχική χλιαρή pop πορεία του, μεταλλάχθηκε σε ενδιαφέρουσα ανατρεπτική διαδρομή, με την Αφροδίτη κυβερνήτη του 10ου οίκου (καριέρα) στον 5ο οίκο, (χόμπι, τέχνη) αλλά και στην ακμή του 6ου οίκου (εργασία) σε εξάγωνο με τον Ουρανό (ανατροπή) και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (μετάλλαξη).
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιβραβεύεται διαρκώς για τις προσπάθειές του με τον Ήλιο κυβερνήτη του ωροσκόπου τον 6ο οίκο σε τρίγωνο με Δία (τύχη) και Κρόνο (καταξίωση).

timberlake


Καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης αναδείχθηκε η Σκορπιός Katy Perry που πιο Σκορπιός δεν γίνεται, με 5 πλανήτες στον Σκορπιό στον 1ο οίκο και σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα ιδιομοιρίας, που έχει τη φύση του Σκορπιού ούτως ή άλλως.
Το να καταφέρει να σαγηνέψει το κοινό είναι γι' αυτήν υπόθεση ρουτίνας, ειδικά όταν ο Ήλιος που είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι και κυβερνήτης του 10ου οίκου της καριέρας.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 100 πρόσωπα του περιοδικού Time, που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.
Με την εκκεντρική προσθήκη της συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού στον Τοξότη να προκαλεί ασταμάτητα, το ταλέντο της εκτοξεύεται σαν πύραυλος, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον ωροσκόπο της στον Ζυγό.

Katy-Perry


Άλλη μια μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η επίσης πολυβραβευμένη στο παρελθόν Τοξότης Miley Cyrus, που κατέκτησε εύκολα την κατηγορία «Top Streaming Artist» σαν καλλιτέχνης συνεχούς ροής, με 14 συνολικά υποψηφιότητες!
Με ωροσκόπο στον Σκορπιό και σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον Σκορπιό, αλλά και τον Ήλιο πολύ κοντά στον Πλούτωνα, έχει κοινά σημεία με την Perry, που είναι το χάρισμά τους να μαγεύουν, αλλά και η κοινή τους θέση στα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, την οποία οφείλουν στο ζώδιο του Σκορπιού και στις όψεις των πλανητών σε αυτό.
Παράλληλα έχει και αυτή την Αφροδίτη της σε σύνοδο με Ουρανό αλλά και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, που τη διαφοροποιεί μόνο στο γεγονός πως είναι αρκετά πιο φιλόδοξη, ώστε να προσεγγίζει τις φιλοδοξίες της μέσα από προκλητικές επιλογές.

miley-cyrus


Αξιοσημείωτο είναι πως και οι 3 βασικοί νικητές έχουν όψη Αφροδίτης – Ουρανού, μια όψη άμεσα συνδεδεμένη με τη μουσική και την πρωτοτυπία στην έκφραση.

Μπορεί λοιπόν να μην μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε τη διάκριση του Σάκη Ρουβά, αλλά δεν έφυγε με άδεια χέρια εφόσον τιμήθηκε με το βραβείο «Greek Legend Award». Γιατί η αρμονική όψη Αφροδίτης – Ουρανού που διαθέτει και αυτός, δεν μπορεί ποτέ να πάει μουσικά χαμένη!

Διαβάστε επίσης

Δείτε τον Σάκη Ρουβά να παίρνει βραβείο στα Word Music Awards!

{youtube}Bbtt3tOP5ZM{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved