Ζώδια και αστέρια: Κρατερός Κατσούλης - Γιατί με διάλεξαν για το #J2US

Το πρόσωπο που εν μια νυκτί θα αντικαθιστούσε τον Δημήτρη Αρβανίτη από την κριτική επιτροπή του #J2US οι ιθύνοντες του Mega το βρήκαν στον Κρατερό Κατσούλη. Το «γιατί αυτόν;» ο ηθοποιός το εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ζώδια και αστέρια: Κρατερός Κατσούλης - Γιατί με διάλεξαν για το #J2US


Η αντικατάσταση του Δημήτρη Αρβανίτη από τον Κρατερό Κατσούλη στο μουσικό show #J2US έγινε με τόσο συνοπτικές διαδικασίες ώστε να αρχίσουν να πλανιόνται ερωτηματικά στον αέρα. Ένα εξ αυτών είναι γιατί οι υπεύθυνοι του Mega σε μια τόση γρήγορη απόφαση διάλεξαν τον Κρατερό Κατσούλη. Μήπως γιατί σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα κάνει πρωινή εκπομπή με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου στο Mega και οι υπεύθυνοι του καναλιού ήθελαν το κοινό να τον ταυτίσει με το Μεγάλο κανάλι;

O ηθοποιός που με τον Ερμή στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο έχει την τάση να προσέχει τι λέει, ακόμα και αν ως Λέων με τον Ήλιο του σε τετράγωνο με το Δία εκφράζεται κάποιες φορές με δόσεις υπερβολής, δηλώνει ανοιχτά «Με την Κατερίνα μας ενδιαφέρει μια εκπομπή» και υποστηρίζει ότι για τη συγκεκριμένη θέση τον επέλεξαν. «Καταρχήν, γιατί έχω υπάρξει στη θέση του παίκτη και κατανοώ τη διαδικασία, από την οποία περνάνε οι άνθρωποι, όταν δεν είναι επαγγελματίες στο συγκεκριμένο είδος. Και θέλω να ελπίζω ότι συνέβαλαν το χιούμορ και η τρέλα μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved