Ζώδια και αστέρια: Μπηχτές Λιάγκα για Mega – Δεν λέει να ξεφουσκώσει η πικρία του

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αναλαμβάνοντας την επόμενη σεζόν τη μεσημεριανή ζώνη του Mega, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ζώδια και αστέρια: Μπηχτές Λιάγκα για Mega – Δεν λέει να ξεφουσκώσει η πικρία του


Ο Δίδυμος παρουσιαστής, που την ερχόμενη βδομάδα έχει γενέθλια και μάλιστα πάνω στην απατηλή – λόγω εμπλοκής Ποσειδώνα - Νέα Σελήνη στους Διδύμους, βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση που, πολλά πράγματα τόσο στην επαγγελματική του όσο και την προσωπική ζωή, δεν πάνε όπως θέλει.

Ο Ποσειδώνας τον ταλαιπωρεί από πέρσι το καλοκαίρι που ένιωσε την αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά του να του χτυπά την πόρτα και να χάνει την εμπιστοσύνη του απέναντι σε άτομα που, ακόμα και αν δεν το είχε συνειδητοποιήσει, είχε επενδύσει. Στους παλμούς της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που ενεργοποιεί την αρνητική όψη που κάνει ο Ποσειδώνας με τον Ήλιο του ο παρουσιαστής αφενός βλέπει θολό το τοπίο γύρω του όσον αναφορά επαγγελματικά ζητήματα, και αφετέρου νιώθει πολύ περισσότερο πικρία για μια ή και περισσότερες επαγγελματικές σχέσεις που πιστεύει ότι πλανήθηκε ή προδόθηκε όσο και αν ως Δίδυμος προσπαθεί να εκλογικεύσει τα πράγματα και να δει και τις δυο πλευρές της κατάστασης.

Σε αυτά τα πλαίσια άφησε για άλλη μια φορά αιχμές κατά του Mega και αυτή τη φορά με αφορμή ότι Zέτα Μακρυπούλια δεν έχει ακόμα πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» που εκπέμπει από τον Ant1.

«Σε εμάς η Ζέτα δεν ήρθε καλεσμένη ε; Την καλέσαμε; Στον Alpha, όμως, θα πάει... Όσο ήμασταν στο Mega είχε έρθει και πέρυσι και πρόπερσι» είπε.

Η δυσαρέσκειά του για τις συνθήκες του επαγγελματικού διαζυγίου του με το Mega δεν φαίνεται να έχουν καταλαγιάσει, ωστόσο επειδή βρίσκεται σε μια περίοδο σύγχυσης, ίσως να τον βοηθήσει να θυμηθεί τη φράση των παλιών που έλεγε «Χέρι που σε τάισε μην το δαγκώνεις» και να κοιτάξει σταθερά μπροστά για το καλύτερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved