Ζώδια και αστέρια: Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε πρόταση γάμου… από γυναίκα

Και όμως συνέβη... Πριν από λίγες μέρες γυναίκα γονάτισε, έπιασε το δάκτυλο γνωστής ηθοποιού και της ζήτησε να την παντρευτεί!

Ζώδια και αστέρια: Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε πρόταση γάμου… από γυναίκα


Στην επίσημη πρεμιέρα του περίφημου μιούζικαλ «Priscilla: Η βασίλισσα της ερήμου» βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου κι εκεί, λίγο πριν μπει να παρακολουθήσει την παράσταση, δέχθηκε μια αναπάντεχη πρόταση. Μια γυναίκα γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, κρατώντας το δάκτυλό της και αφήνοντας την ηθοποιό άφωνη και έκπληκτη!

Οι διελαύνοντες πλανήτες Ερμής (πρόταση) και Αφροδίτη (γυναίκα) σχημάτιζαν θετική όψη με τον γενέθλιο Δία (νόμιμη ένωση) ευνοώντας μια πρόταση γάμου! Λόγω όμως ότι οι διελαύνοντες Ουρανός (σοκ) και Πλούτωνας (σκανδαλώδης) σχηματίζουν σύνοδο και τετράγωνο αντίστοιχα με το Δία, φαίνεται ότι αυτή, ακόμα κι είχε αν έγινε χωρίς σοβαρότητα, προκάλεσε και... σκανδάλισε!

Το στιγμιότυπο από την πρόταση το ανήρτησε η ηθοποιός στο instagram σχολιάζοντας: «gay marriage proposal», δηλαδή πρόταση γάμου από gay και προκάλεσε τα σχόλια πολλών διαδικτυακών της φίλων!

670 15f640d1-a2d2-4366-b17d-d27a86719393
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved