Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Μία αστρολογική ανάλυση του ωροσκοπίου του υποψήφιου Δημάρχου της Αθήνας

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Το παρόν άρθρο δεν αποσκοπεί στη στήριξη του συγκεκριμένου υποψήφιου, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Επειδή είναι ο μοναδικός υποψήφιος που έχω στα χέρια μου το ακριβές ωροσκόπιό του, δηλαδή ημερομηνία και ώρα γέννησής του, θα αποπειραθώ να κάνω μια αστρολογική ανάλυση, παραβάλλοντας τις ιδιότητες του γενέθλιου χάρτη του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τα γεγονότα της ζωής του.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ένας Σκορπιός, γεννημένος για τα δύσκολα γι' αυτό επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του από μικρός στην πολιτική η οποία του προέκυψε από το... πουθενά. Δεν προερχόταν από κάποιο πολιτικό τζάκι, ούτε και η οικογένεια του τον έστρεψε προς τα εκεί. Αντίθετα, ο παππούς του (ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο), του έλεγε συνέχεια ότι η πολιτική θα τον πληγώσει και θα τον στιγματίσει αρνητικά. Αυτός όμως είχε κλείσει τα αυτιά του προσπαθώντας να υλοποιήσει το όραμά του.

Από μικρός ρίχτηκε στην πολιτική μάχη, όταν εντάχθηκε στην μαθητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας (ΜΑΚΙ) και αργότερα στο Πανεπιστήμιο στην ΟΝΝΕΔ. Τελειώνοντας στην Αθήνα στις Πολιτικές και Οικονομικές επιστήμες, πήγε στο Λονδίνο και συνέχισε σπουδάζοντας δυο αντικείμενα ταυτόχρονα, για το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εδώ φαίνεται ο Ερμής του στον Σκορπιό που βάζει το άτομο να εμβαθύνει σε ένα αντικείμενο για να το γνωρίσει πολύ καλά. Σε συνδυασμό με τη θετική όψη του με τον Ουρανό αλλά και το υπόλοιπο ωροσκόπιό του, όπως π.χ. τη Σελήνη στον Ταύρο στον 10 οίκο, συνετέλεσε στην επιτυχή άνοδο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, αφού το 1997 και σε ηλικία 30 ετών εκλέγεται ως ο νεώτερος εκπρόσωπος ελληνικού κόμματος. Ένα πολύ δύσκολο έργο για ένα άτομο αυτής της ηλικίας, ιδιαίτερα για εκείνη την εποχή.

Ήταν ο πρωτοπόρος που άνοιξε τον δρόμο στους μετέπειτα νέους πολιτικούς, ένα δρόμο που βέβαια δεν ήταν σπαρμένος με ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα. "Για να μάθεις πρέπει να πάθεις" και ο δυνατός Σκορπιός έπαθε πολλά αλλά η ψυχική του δύναμη τον βοήθησε να χαράξει νέες γραμμές και να προχωρήσει. Η συνέχεια λίγο – πολύ είναι γνωστή σε όλους.

Το Φεβρουάριο του 2014 παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα και αυτό θεωρείται μια απόλυτη πράξη, αλλά ο Σκορπιός είναι ή του ύψους ή του βάθους που δεν αντέχει τα ημίμετρα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο του τον κάνει να επιδιώκει την αισθητική και την αρμονία γι' αυτό θέλει να δει μια Αθήνα αναβαθμισμένη, όμορφη, ελκυστική και πάνω από όλα με χαρούμενους δημότες. Λόγω επίσης του προχωρημένου σκεπτικού που προκύπτει από το ωροσκόπιό του, στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος, θέλει να προτείνει δημοψήφισμα για να επιλέξει ο κόσμος τι θέλει για την ίδια του την πόλη και τι όχι.

Τελειώνοντας την αστρολογική μου ανάλυση θα ήθελα να σημειώσω ότι μου αρέσει πάντα να αναλύω και να βλέπω τα δημιουργικά κομμάτια του άλλου προσώπου. Αν ήξερα τα ωροσκόπια και των υπολοίπων υποψηφίων, θα μπορούσα να παρουσιάσω αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο καθένας που ξεκινάει να κάνει ένα τέτοιο βήμα, πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες, έχει και κάποιο όραμα για το οποίο δουλεύει και αγωνίζεται.

Στις εκλογές, σίγουρα, θα βγει ο καλύτερος: Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και, με τον Ουρανό στον Κριό, οτιδήποτε σάπιο το σύστημα θα το αποβάλλει από μόνο του και θα αναζητήσει τον πιο άξιο για να κερδίσει η αιώνια πόλη, η Αθήνα, την αίγλη και την φήμη που της αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη των Αθηνών

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη της Θεσσαλονίκης

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved