Ζώδια και αστέρια: Ποιος επώνυμος παίρνει τη θέση του Δημήτρη Αρβανίτη στο #J2US;

Το αποψινό live του #J2US θα είναι το τελευταίο για τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος θα αποχωρήσει σήμερα από τη θέση του κριτή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ζώδια και αστέρια: Ποιος επώνυμος παίρνει τη θέση του Δημήτρη Αρβανίτη στο #J2US;


Το J2US ξεκίνησε με την Αφροδίτη (συνεργασία) στον Υδροχόο (τηλεοπτική) στην 26 μοίρα σε τετράγωνο με τον Κρόνο (διακοπή) στον Σκορπιό (αντικατάσταση) στην 22 μοίρα, δείχνοντας προβλήματα με συνεργάτες και προεικονίζοντας το τέλος κάποιας συνεργασίας.

Η ενεργοποίηση της εν λόγω όψης από τη σημερινή Πανσέληνο στο Σκορπιό (τέλος – νέα αρχή) στην 23 μοίρα που συμβαίνει πάνω στον Κρόνο του show δείχνει ότι η ώρα ζύγωσε!

Έτσι απόψε ο Δημήτρης Αρβανίτης θα κουνήσει το μαντήλι του αποχαιρετισμού, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από ερωτηματικά, που η Πανσέληνος στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού θα εντείνει και η κριτική επιτροπή του show θα υποδεχθεί τον έναν... αλλά Λέοντα νέο της κριτή.

Οι πληροφορίες θέλουν αντικαταστάτη του σκηνοθέτη να είναι ο Κρατερός Κατσούλης!

Ο ηθοποιός και σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου φέρεται να έχει κάνει συνάντηση με το Mega και στο επόμενο live του #J2US ενδέχεται να βρεθεί κριτής δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά, τη γυναίκα κριτή του show αλλά και την πρώην διευθύντρια της συζύγου του που μεταξύ τους είχε δημιουργηθεί ψυχρό κλίμα μετά κόψιμο της εκπομπής «Κους – κους».

Στους παλμούς της Πανσελήνου στο Σκορπιό θα δονηθεί σήμερα το # J2US με την ίντριγκα και το μυστήριο να κυριαρχούν!

359966240d314bebff7d979e0eec767b L
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved