Ζώδια και αστέρια: #YFSF Τάκης Ζαχαράτος - Ποιους «καρφώνει» με αφορμή την εμφάνιση Ελευθερίου;

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Δίδυμος έχει το χάρισμα της ατάκας και με μια του μόνο φράση μπορεί να πει άμεσα και γρήγορα όσα οι άλλοι θα ήθελαν μια παράγραφο για να εκφράσουν.

Ζώδια και αστέρια: #YFSF Τάκης Ζαχαράτος - Ποιους «καρφώνει» με αφορμή την εμφάνιση Ελευθερίου;


Στην επιρροή του τριγώνου μεταξύ του Ερμή (λεκτική) και του Άρη (αντίδραση) στο Ζυγό ( υπεράσπισης) ο κριτής του #YFSF μετά την εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου στο 9ο live του show μεταμφιέσεων, απευθυνόμενος στον ηθοποιό είπε «Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποια πόστα στην τηλεόραση και αλλού, δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τον "μαϊντανό" από το αστέρι. Κάποιος γεννιέται "μαϊντανός" και κάποιος γεννιέται αστέρι. Εσύ έχεις γεννηθεί αστέρι».

Προφανέστατα το καρφί ήταν για τους Γιώργο Λιάγκα και Πέτρο Κωστόπουλο οι οποίοι, το προηγούμενο διάστημα, μέσα από τις πρωινές εκπομπές τους δήλωσαν ότι ο Λευτέρης Ελευθερίου «κούρασε» και «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη».

Σχόλια για τα οποία ο ηθοποιός είχε δείξε τη δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Για να πεις για κάποιον ότι κούρασε, ή "όπου γάμος και χαρά...", θα πρέπει να έχει περάσει κι ένα διάστημα. Αν με αγαπούν όπως λένε θα ήθελα να δείχνουν περισσότερη κατανόηση. Ειδικά από τον Πέτρο Κωστόπουλο που με είχε καλέσει και στο Βράδυ για τον οποίο έκανα και δωρεάν διαφημιστικό για το περιοδικό του το Kool, περίμενα περισσότερη ευγένεια. Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν, μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να τραγουδήσω και γενικότερα να φέρω μια κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι ότι γι' αυτό του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίχνουν στα τάρταρα».

Δείτε το video στο gossip-tv.gr.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved