Ζώδια και αστέρια: Eurovision 2014 - Τι λένε τα άστρα για τη μεγάλη βραδιά του τελικού!

Ο τελικός του 59ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 22.00 στο B&W Hallerna της Κοπεγχάγης.

Ζώδια και αστέρια: Eurovision 2014 - Τι λένε τα άστρα για τη μεγάλη βραδιά του τελικού!


Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον τελικό με το «Rise Up» που ερμηνεύουν οι Freaky Fortune ft Risky Kidd, οι οποίοι πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά στον προχθεσινό δεύτερο ημιτελικό (Πέμπτη 8 Μαΐου).

Στον τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- ενώ οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο) και η διοργανώτρια Δανία, θα συμμετάσχουν απευθείας. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του διαγωνισμού, η σειρά εμφάνισης στον τελικό έχει ως εξής:

1.Ukraine 2.Belarus 3.Azerbaijan 4.Iceland 5.Norway 6.Romania 7.Armenia 8. Montenegro 9. Poland 10.Greece 11.Austria 12.Germany 13.Sweden 14.France 15. Russia 16.Italy 17.Slovenia 18. Finland 19. Spain 20. Switzerland 21. Hungary 22. Malta 23. Denmark 24. The Netherlands 25. San Marino 26.United Kingdom

Με βάση την ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού ο ωροσκόπος είναι στο ζώδιο του Τοξότη, δείχνοντας ότι πιθανόν ο τραγουδιστής -ή βασικός συντελεστής του τραγουδιού που θα νικήσει, να έχει ρίζες από άλλη χώρα από αυτή που εκπροσωπεί, ενώ η παρουσία της Σελήνη στο 10ο σε σύνοδο με το Μεσουράνημα στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως δεν θα πρόκειται για μια εξαντρίκ παρουσία, αλλά για μια όμορφη και ευχάριστη. Πολύ πιθανόν είτε να θεωρείται φαβορί είτε να προέρχεται από χώρα που παραδοσιακά κερδίζει.

Με βάση τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, η ελληνική συμμετοχή, αν και στο προχθεσινό ημιτελικό ενθουσίασε -σε αυτό βόηθησε το τρίγωνο της διελαύνουσας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα της χώρας- δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ελπίδες που έδωσε για μια πολύ υψηλή θέση, καθώς η σύνοδος της διελαύνουσας Σελήνης με τον Πλούτωνα προεικονίζει απογοήτευση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες φίλοι του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στον σημερινό τελικό όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας. Καλή σας διασκέδαση!

Update

{youtube}QJ-iZgLA_9U{/youtube}

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2014: Κέρδισε η πιο προκλητική συμμετοχή

Eurovision 2014: Στην 20η θέση η Ελλάδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved