Ζώδια και αστέρια: The Voice - Ποια είναι τελικά η μεγάλη φωνή της Ελλάδας;

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στο «The Voice» έφτασε! Σήμερα θα ξέρουμε ποια είναι τελικά η φωνή που μάγεψε την Ελλάδα και κατάφερε να γίνει... «The Voice of Greece».

Ζώδια και αστέρια: The Voice - Ποια είναι τελικά η μεγάλη φωνή της Ελλάδας;

Στους τέσσερεις φιναλίστ κατάφεραν να φτάσουν ένας άνδρας, ο Λευτέρης Κιντάτος, και τρεις γυναίκες, η Μαρία Ελένη Κυριάκου, η Αρετή Κοσμίδου και η Αίμιλη Χαραλάμπους. Με εξαίρεση την Αρετή Κοσμίδου που έχει coach τον Μιχάλη Stavento κάθε παίχτης έχει coach άτομο του ίδιου φύλου: ο Λευτέρης Κιντάτος τον Αντώνη Ρέμο, η Μαρία Ελένη Κυριάκου τη Δέσποινα Βανδή και η Αίμιλη Χαραλάμπους τη Μελίνα Ασλανίδου.

Οι ημερομηνίες γέννησης των τεσσάρων παιχτών δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά και από τους coaches υπάρχουν μόνο της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου ενώ τόσο της Μελίνα Ασλανίδου όσο και του Μιχάλη Stavento είναι άγνωστα.

Αστρολογικά, λοιπόν, δεν έχουμε να συγκρίνουμε τα ωροσκόπια παιχτών και coaches για να δούμε ποιος ευνοείται περισσότερο έναντι των άλλων.
Έτσι θα επιχειρήσουμε να δούμε με βάση την ημέρα που διεξάγεται το «The Voice» τι υποδεικνύουν οι πλανητικές θέσεις.

Ο Ερμή βρίσκεται στους Διδύμους δείχνοντας ότι τα τηλεφωνήματα θα είναι πολλά και ιδιαίτερα από τη νεολαία.

Η Αφροδίτη (γυναίκα) στον Κριό (πρωτιά) δείχνει ότι το έπαθλο το διεκδικεί γυναικείο πρόσωπο.

Ο Άρης (νίκη) είναι στο Ζυγό (γυναίκα) υποστηρίζει πάλι ότι τον τίτλο του «The Voice» διεκδικεί πρόσωπο θηλυκό!

Η αντίθεση και η αμοιβαία υποδοχή που κάνει η Αφροδίτη με τον Άρη δείχνει ότι ίσως μια γυναίκα φέρει την πρωτιά και σε έναν άνδρα!

Ευχόμαστε στις τέσσερεις ομάδες και τους παίχτες τους καλή επιτυχία και σε εσάς καλή διασκέδαση!

Update: Όπως διαβάσαμε και στο Gossip-tv.gr, νικήτρια είναι η Μαρία Έλενα Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, όπως σωστά είχε σημειώσει η αρθρογράφος μας, Κατερίνα Σαλωνίκη, στο σχετικό της άρθρο με τίτλο "Δέσποινα Βανδή: Η εύνοια της τύχης για την ταλαντούχα Καρκίνο".

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved