Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη – Εξομολογείται πώς «ξανακούρδισε» τον εαυτό της μετά το χωρισμό

Αναμνήσεις ένα σωρό ήρθαν στο νου της Ελένης Μενεγάκη συζητώντας με τη Βίκυ Καγιά για το διαζύγιο της.

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη – Εξομολογείται πώς «ξανακούρδισε» τον εαυτό της μετά το χωρισμό


Με τον διελαύνοντα Άρη (ενέργειες) σε ανάδρομη φορά (που έγιναν παλαιότερα) στο Ζυγό (γάμος, διαζύγιο) η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε όλα όσα έπρεπε να κάνει πριν και ιδιαίτερα μετά το χωρισμό της από το Γιάννη Λάτσιο συζητώντας με τη Βίκυ Καγιά για το χωρισμό της από τον Νίκο Κριθαριώτη.

Πιο συγκεκριμένα θυμήθηκε πώς «ξανακούρδισε» τον εαυτό της να πάρει τα πάνω της μετά το χωρισμό, αν έπρεπε και πότε να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις στους γύρω της, πώς ένιωσε το πρώτο βράδυ που έμεινε μόνη της και είδε τις ντουλάπες αλλαγμένες αλλά και πόσο είδε τον εαυτό της να αλλάζει στη σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο και μαζί της οι ανάγκες και οι προτεραιότητές της.

Ίσως της μοίρας να ήταν γραφτό, από τα όνειρα που έκανε με το Λάτσιο να φτάσει στο χωρισμό, μα τώρα πρέπει να δει πώς θα κάνει μαζί του τον πιο καλό... οικονομικό διακανονισμό γιατί η θέση και οι όψεις των διελαύνοντων Πλούτωνα (αναγκαστικά) και Κρόνου (περιοριστικά) σε σχέση με το ωροσκόπιό της δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα «χάσει» χρήμα, και λίγο ή πολύ, δεν θα της είναι καθόλου αρεστό.

Είδαμε το video της συνέντευξης με τη Βίκυ Καγιά στο gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved