Ζώδια και αστέρια: Άρης Πλασκασοβίτης - Το παιδικό τραύμα, το τραύλισμα και η ψυχανάλυση

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη που τον σόκαρε και έγινε αιτία να αρχίσει να τραυλίζει αποκάλυψε ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Ζώδια και αστέρια: Άρης Πλασκασοβίτης - Το παιδικό τραύμα, το τραύλισμα και η ψυχανάλυση


Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε ο Άρης Πλασκασοβίτης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα γεγονός που σημάδεψε την παιδική του ηλικία και χρειάστηκε ψυχανάλυση για να το αντιμετωπίσει.

Όπως εξομολογήθηκε, την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο μια φίλη της μητέρας του πήρε τηλέφωνο, τον ζήτησε, και άρχισε να του λέει ότι έχει σχέση με τον πατέρα του και μάλιστα με άσεμνες λεπτομέρειες που τον σόκαραν. Γυρνώντας μετά από αυτό το περιστατικό στην τάξη κλαίγοντας ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος του ζήτησε να συνεχίσει την ανάγνωση ενός κειμένου και από εκείνη τη στιγμή άρχιζε να τραυλίζει.

Ο γενέθλιος Ερμής (ομιλία) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (διαταραχή) και τον Κρόνο (δυσκολία) υποδεικνύουν τον τραυλισμό που ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα (Ερμής) αποκαλυπτικό (Ουρανός) σε σχέση με τον πατέρα (Κρόνος).

Ευτυχώς, η αλλαγή τόπου από την Κέρκυρα στην Αθήνα συνέβαλε καθοριστικά στην αποκατάσταση της ομιλίας του Άρη Πλασκασοβίτη ενώ τώρα ο τραγουδιστής συμβουλεύει όλα τα παιδιά να μην φοβούνται να μιλήσουν για ό, τι κι αν τους συμβαίνει ή τους απασχολεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved