Ζώδια και αστέρια: YFSF -«Euphoria» νίκης για την Ταυρίνα Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ποσειδώνια πρόκριση και η Κρόνια οπισθοχώρηση προκάλεσαν... ευφορία στην κριτική και το τηλεοπτικό κοινό και έφεραν την πρωτιά στην Ελευθερία Ελευθερίου στο «YFSF 2» ως Loreen.

Ζώδια και αστέρια: YFSF -«Euphoria» νίκης για την Ταυρίνα Ελευθερία Ελευθερίου


Στο 8ο live του «YFSF 2» η Ελευθερία Ελευθερίου τραγούδησε ως Loreen το νικητήριο τραγούδι της Eurovision το 2012, «Euphoria» και κέρδισε κριτές και κοινό.

Βγαίνοντας με τον αέρα της ξένης καλλιτέχνιδας κατάφερε να κάνει δύσκολα χορευτικά, συνδυασμού καποέιρας και πολεμικών τεχνών, και να αναδείξει τις φωνητικές της ικανότητες.

Ο διελαύνων Κρόνος (περιορισμός) κάνοντας μέχρι και τον Απρίλιο στενή αντίθεση με τον Ήλιο της (θρίαμβος) δεν άφηνε περιθώρια για πρωτιά παρά τις εξαιρετικές μεταμφιέσεις που η έναρξη της επιρροής της συγκλίνουσα όψης τριγώνου του διελαύνοντα Ποσειδώνα (μεταμφίεση) με τον γενέθλιο Άρη της ( πρόκριση, ανάδειξη) προεικόνιζε, όπως εκείνης της Πάολας που αποθέωσαν κοινό και κριτική επιτροπή.

Αυτόν τον μήνα όμως, η περιοριστική επίδραση του Κρόνου, λόγω της ανάδρομης τροχιάς του, όχι μόνο εξασθενεί αλλά σταματά να υφίσταται, τουλάχιστον ως τα τέλη Ιουνίου, αφήνοντας τον δρόμο ανοιχτό στο τρίγωνο Ποσειδώνα (ευφορία) – Άρη (νίκης), που μέσα στο μήνα, λόγω του ότι γίνεται πιο κοντινό θα είναι πιο ισχυρό να την θέσει από αουτσάιντερ, μέχρι πριν λίγο καιρό, ένα από τα φαβορί του «YFSF 2»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved