Ζώδια και αστέρια: Τι εξόργισε τον Ουγγαρέζο στο χωρισμό Συνατσάκη – Στρατή;

«Σκ@τα ξέρετε» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξοργισμένος για τον χωρισμό Μαίρης Συνατσάκη – Μύρωνα Στρατή.

Ζώδια και αστέρια: Τι εξόργισε τον Ουγγαρέζο στο χωρισμό Συνατσάκη – Στρατή;


Ο Υδροχόος Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι πολύ καλός φίλος τόσο του Μύρωνα Στρατή όσο και της Μαίρης Συνατσάκη, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα λέγονται και γράφονται για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η παρουσία μέχρι και χθες του Ερμή (σχόλια, γραφόμενα) στον Κριό (ανυπομονησία, φούρια) δείχνει ότι ίσως κάποια πράγματα να λέχθηκαν και να γράφτηκαν βιαστικά ή χωρίς να έχει προηγηθεί επιβεβαίωση και σε αυτό ακριβώς εστίασε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζο που είπε.

«Εγώ επειδή ακριβώς είμαι φίλος του ζευγαριού δεν μπορώ να πω, αλλά στεναχωριέμαι με όλα αυτά που γράφονται, γιατί ο ίδιος δημοσιογράφος που μιλάει για υποτιθέμενο τσακωμό, πριν ένα χρόνο είχε γράψει ότι πριν ένα χρόνο διάλεγαν νυφικό» είπε με θυμό ο παρουσιαστής.

Η Τζένυ Μπαλατσινού ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Και να το ήξερα δεν θα το έλεγα, είναι κάτι προσωπικό. Εγώ θέλω, όλοι αυτοί που έχουν πιει ένα ποτήρι κρασί με τα παιδιά, να το σεβαστούν και να μην βγαίνουν να γράφουν επικαλούμενοι την φιλία τους, ότι εγώ ξέρω αυτό και εγώ το άλλο, γιατί σκ@τ@ ξέρουν».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved