Πώς θα περάσεις το Πασχαλινό τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 18/4 έως και 20/4

Πώς θα περάσεις το Πασχαλινό τριήμερο;

Τι είναι αγάπη;
Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη.
Στην συμπόνια είναι δυο, αυτός που πονά και αυτός που συμπονάει.
Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει και αυτός που δέχεται.
Μα στην αγάπη είναι ένα
Σμίγουν οι δυο και γίνονται ένα.
Δεν ξεχωρίζουν
Το εγώ και εσύ αφανίζονται.
«Αγαπώ θα πει ΧΑΝΟΜΑΙ...»

Νίκος Καζαντζάκης

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Όλα βέβαια ξεκινάνε από μέσα σου και αρκεί να τα δεις θετικά και θα έρθει αυτό που θέλεις. Μέχρι και το βράδυ του Μ. Σαββάτου έχεις την ευκαιρία πέρα από την ενίσχυση της υλικής πλευράς στην ζωή σου, να αντιληφθείς την γνώση με πιο βαθύ τρόπο. Επειδή είσαι ένα άτομο με μεγάλη εξυπνάδα θα σταματήσεις να λατρεύεις το εγώ σου και θα αγαπήσεις περισσότερο με την καρδιά σου για να μπορείς να περνάς και να χωράς παντού. Η Κυριακή του Πάσχα θα είναι μια ημέρα που θα αναλάβεις μεγαλύτερες υπευθυνότητες αλλά σίγουρα θα είναι αυτές που θα σε ωριμάσουν και θα σε μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο. Επίσης θα καταλάβεις και την αξία της οικογένειας από μια άλλη οπτική γωνία που το χρειάζεσαι επειγόντως.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μια προοπτική που σε κάνει να βγαίνεις έξω από το κλασικό σου σύστημα και σου δημιουργεί την διάθεση του παιδιού. Η σκοπιμότητα πάντως κάποιων πραγμάτων θα σταματήσει να υπάρχει γιατί εσύ θα δεις ότι οι ανάγκες σου είναι πιο αυθόρμητες. Αν ξεκινήσεις πάντως να μιλάς για τα εσώψυχά σου θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από πράγματα που σε βαραίνουν. Αν υπάρχουν διαφωνίες με άτομα για οικονομικά θέματα καλύτερα να προσπαθήσεις μέσα σου να καθαρίσεις το τοπίο για να έχεις εσύ τουλάχιστον κάνεις την προσπάθειά σου, κυρίως με έναν Σκορπιό ή Τοξότη. Η Κυριακή του Πάσχα θα είναι μια ημέρα που θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις ξεφορτωθείς κάποια στοιχεία που σε βάραιναν, θα νιώθεις πολύ πιο ανάλαφρα και λιγότερο ενοχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις προς το παρόν την ευκαιρία να ανοίξεις προς τα κοντινά σου άτομα την καρδιά σου με στόχο να ζητήσεις ακόμα και συγνώμη αν τους είχες κατακρίνει ή κουτσομπολέψει. Επειδή μπορεί να μην είχες διαχειριστεί καλά μια προσωπική σχέση θα το καταλάβεις άμεσα και έτσι θα κάνεις τις σχετικές διορθώσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει τι έχει κάνει το άλλο το άτομο. Αυτό, αν το καταλάβεις θα απελευθερωθείς και θα νιώσεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και να νιώσεις το νόημα των ημερών. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να είναι όλα κάπως βαρετά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσεις. Απλά πρέπει να προσφέρεις περισσότερα στην οικογένεια και συγκεκριμένα σε έναν Αιγόκερω και ίσως αυτό να σε κουράζει παραπάνω αλλά είναι η ημέρα που θα γεφυρώσεις όλες τις αντιξοότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια σημαντική ευκαιρία να βγεις έξω από το καλούπι σου και να διατηρήσεις τα καλά στοιχεία που έχεις μέσα σου σε δυναμική κατάσταση. Η ελευθερία είναι ένα σημαντικό δώρο που κουβαλάς μαζί σου και την χάνεις τις πιο πολλές φορές από τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί έχεις ανάγκη να υπάρχει μια εξάρτηση σε συναισθηματικό επίπεδο και συνήθως έτσι λειτουργείς. Η πίστη επίσης είναι το κομμάτι που χρειάζεται να κρατήσεις πολύ ζωντανό μέσα σου. Από την Κυριακή και μετά θα γυρίσουν τα πράγματα και θα είναι πιο κοντά στην δική σου ψυχολογία και για αυτό θα βρεις καταστάσεις να σου ταιριάζουν και να σε εκφράζουν περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Το πιο καλό που έχεις να κάνεις για σένα είναι να μην καταδικάσεις τον εαυτό σου από κάποια συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να έχεις βγάλει από τις τρέχουσες καταστάσεις. Αυτό θα είναι το μεγάλο δώρο για τις γιορτές στον εαυτό σου και έτσι θα δικαιωθείς. Η εσωτερική απελευθέρωση από τις ανάγκες του εγώ σου θα είναι η πιο σημαντική κίνηση που θα κάνεις. Πιθανόν να βρεθείς σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό όπου εκεί θα περάσεις καλά γιατί οι συνθήκες θα σου πηγαίνουν. Το ζητούμενο για σένα είναι να έχεις γνώση και σοφία για την ζωή. Ο Τοξότης είναι πάντα δίπλα σου να σου δώσει αυτό που ζητάς αρκεί να μην καταλύεις τα όρια του. Από την Κυριακή και μετά ο Αιγόκερως θα είναι ένα πρόσωπο που θα σε πιέσει με τον τρόπο του να μπεις μέσα στο σύστημα αλλά συγχρόνως μπορεί να εκφράζει κάποιες εσωτερικές σου ανάγκες τις οποίες πολλές φορές δεν μπορείς να παραδεχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις μια σημαντική ευκαιρία να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες οι οποίες σου χαλάνε συνήθως την διάθεση. Το νιώθεις ότι όταν φεύγεις από το στρες και έχεις εμπιστοσύνη όλα πάνε καλά και σε σένα και στους γύρω σου. Η σκέψη και η παρέμβαση στην ψυχολογία σου από έναν Τοξότη θα σου κάνει καλό αλλά και ο Ιχθύς έχει τα φόντα να σε ηρεμήσει και να σου προσφέρει όμορφες στιγμές. Αν είσαι σε επάγγελμα που προσφέρεις υπηρεσίες μπορεί να δουλεύεις φουλ αυτές τις ημέρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Τουλάχιστον δημιούργησε την Ανάσταση μέσα σου για να μπορέσεις να έχεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου. Από την Κυριακή του Πάσχα και μετά οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες για την προσωπική σου ζωή και όλα θα είναι ήρεμα αλλά και περισσότερα πλαισιωμένα οπότε θα σε εκφράζουν περισσότερο.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ανεβαίνεις κυρίως όταν βλέπεις οι γύρω σου έχουν κάποια καλύτερη γνώμη για σένα και μέσα από τις κινήσεις τους δείχνουν ότι έχουν την διάθεση να επικοινωνήσουν καλύτερα μαζί σου. Αυτό που πρέπει να δεις είναι με ποιο τρόπο θα πάρεις δύναμη μέσω των άλλων και να την στρέψεις προς τον εαυτό σου, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν εμπιστεύεσαι εύκολα κι αυτό σου δημιουργεί τις εντάσεις και το στρες. Τώρα όμως θα δημιουργηθούν εσωτερικές καταστάσεις που θα μπορέσεις να εμπιστευτείς περισσότερο την κρίση σου και κυρίως τις δημιουργικές δυνάμεις του εαυτού σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μια έξτρα δραστηριότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις και πιθανόν να βοηθήσει έκφραση συναισθημάτων ενός Καρκίνου. Η Κυριακή του Πάσχα θα είναι μια ημέρα που θα σου δημιουργήσει έξτρα υποχρεώσεις και αν δεν έχεις κάνει κάποιες καλές κινήσεις με τα άλλα άτομα πιθανόν να νιώσεις μοναξιά. Για αυτό οτιδήποτε σε ενοχλεί προσπάθησε να το ξεπεράσεις για να κάνεις με μεγαλύτερη αγάπη το οτιδήποτε, ακόμα και μια οικογενειακή αγγαρεία την οποία χρειάζεται να την δεις με έναν άλλον τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αγορές και γενικά το οτιδήποτε θέλεις να κάνεις για να ευχαριστήσεις και τους δικούς σου ανθρώπους πιθανόν να είναι ένα κομμάτι που θα σε κάνει να μοιράσεις τα δώρα σου και κατά κάποιο τρόπο να σου δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αφού θα σου αφαιρέσει τις οικονομικές φοβίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να μην σκέφτεσαι ότι θα μείνεις χωρίς πόρους και ασφάλεια και να καταλάβεις ότι η ασφάλεια που ψάχνεις δεν προέρχεται από έξω αλλά από την δύναμη της σύνδεσης σου με το σύμπαν και τον Νόμο της αφθονίας. Με αυτό σαν αρχή στο μυαλό και στην καρδιά σου θα Αναστηθείς και εσύ από την μικρή ή την μεγάλη αυτοκαταστροφή και από το ανικανοποίητο που νιώθεις τις περισσότερες φορές. Η ευγνωμοσύνη επίσης για ότι έχεις λάβει είναι το καλύτερο για να έχεις ηρεμία και αγάπη στην καρδιά σου. Από την Κυριακή και μετά θα υπάρχει από την πλευρά σου μεγαλύτερη κοινωνικότητα, επικοινωνία αλλά και έντονη ανάγκη να λειτουργήσεις μέσα σε πλαίσια που είναι αποδεκτά. Ένα ταξίδι μπορεί θα σε ξεκουράσει και κυρίως θα σε ξελαφρώσει από τα άγχη και την μέριμνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι από τους τυχερούς των ημερών γιατί η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σου μέχρι και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και έτσι θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις γρήγορες εναλλαγές και κυρίως να αποδεχτείς κάποια πράγματα που μπορεί να μην έχεις την ετοιμότητα να τα δεις αλλά θα το κάνεις γιατί χρειάζεται να δράσεις στο εδώ και τώρα και όχι στο παρελθόν. Η αποφασιστικότητα και η διατήρησή της θα είναι το πιο σημαντικό βήμα που θα πετύχεις. Η μεγάλη ευαισθησία μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο κοντά σε άτομα που έχεις αποστάσεις μαζί τους γιατί δεν συμφωνούσες με τον τρόπο που μπορεί να σου φέρθηκαν σε ένα πρόβλημά σου στον παρελθόν. Αν το κουβαλάς, καλύτερα να το βγάλεις από μέσα σου και μην αφήσεις να σε χαλάσει τίποτε γιατί πραγματικά το ξέρεις και εσύ ότι δεν αξίζει. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μια μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση γιατί έχεις ανάγκη από πειθαρχία αλλά και από έλεγχο των δυνάμεών σου για αυτό πιθανόν να συγκρατηθείς με το φαγητό και το ποτό και να μην κάνεις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική στάση έστω και μέσα σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με διάφορα άτομα. Το πιο βασικό από όλα είναι διατηρήσεις ένα κομμάτι μέσα σου πολύ αγνό και με αγάπη γιατί η ζωή σε κάνει και το χάνεις και συνήθως υπάρχει κάλυψη των αληθινών και ευαίσθητων συναισθημάτων σου από την ανάγκη να επιβληθείς στις καταστάσεις. Ίσως τώρα να μην το έχεις τόσο ανάγκη γιατί δεν σε νοιάζει να σε κρίνουν. Κάπως έχεις απελευθερωθεί και κινείς πιο εύκολα τα νήματα. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είχες χαθεί θα ξαναγίνει όπως παλιά αρκεί να προσπαθήσεις περισσότερο από την πλευρά σου γιατί μπορεί να το είχες αδικήσει χωρίς να το είχες αντιληφθεί 100%. Η βοήθεια προς άλλα άτομα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις εσωτερικό μεγαλείο που σίγουρα θα εκφραστείς καλύτερα. Από την Κυριακή θα ξεπεράσεις όλα τα δύσκολα σημεία και θα βιώσεις μεγαλύτερη ηρεμία και γαλήνη. Η σχέση με Ιχθύ θα διαμορφωθεί καλύτερα και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί δεν θα έχεις μέσα σου πικρίες και προβληματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις το πάνω χέρι και το ξέρεις για αυτό κινείσαι πολύ χαλαρά και ελεύθερα. Οι δυνατότητές σου είναι αρκετά μεγάλες γιατί έχεις ευκολία να κινείσαι με άνεση και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Για αυτό το εδώ και τώρα είναι ο πιο σημαντικός δρόμος για να καταλάβεις πως πρέπει να διαχειρίζεσαι τον χρόνο και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε ημέρα στην ζωή σου. Επειδή πάντα ψάχνεις την αλήθεια και χωρίς να φοβάσαι αναλαμβάνεις την ευθύνη και μπαίνεις μέσα στα όλα, θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποιες συνθήκες που δεν σου πηγαίνουν και θα τα βγάλεις πέρα. Το δημιουργικό σου κομμάτι γεννιέται και πάλι με κάποιες όμως καινούργιες εμπειρίες. Η επικοινωνία με φίλους είναι κάτι που σου πηγαίνει πάρα πολύ. Για αυτό κυρίως θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις κάποιες σχέσεις τις οποίες μπορεί και να τις είχες κάπως στην απέξω. Από την Κυριακή και μετά θα υπάρξει μια μεγαλύτερη πειθαρχία η οποία θα σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να λειτουργήσεις καλύτερα με την οικογένεια σου γιατί εκεί χρειάζεσαι την εκπαίδευση για έχεις μεγαλύτερη εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σαν άτομο έχεις μια ψυχική προδιάθεση για να ανέβεις πολύ πνευματικά κι αν δεν έχει βγει ακόμα αυτό, μέσα σου ο σπόρος υπάρχει και με κάθε ευκαιρία το δείχνεις στους γύρω σου. Μέχρι και το Μ. Σάββατο θα κάνεις κινήσεις που θα δείξουν εν μέρει την καλή σου διάθεση. Η συγχώρηση, η κάθαρση και η ταπεινότητα θα είναι οι ψυχικές ιδιότητες που καλείσαι να δείξεις μέσα από τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η αμεσότητα που έχεις σαν άτομο θα σου δημιουργήσει μια μεγάλη ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου και να φροντίσεις για πρόσωπα που έχουν ανάγκη και υποφέρουν. Ίσως να κάνεις κάποιες υπερβολές, αρκεί όμως όλες να οδηγούν στον δρόμο της ψυχής. Η θρησκευτικότητα που μπορεί να δείχνεις μερικές φορές κυριαρχεί στην ζωή σου και αυτό σε βοηθάει να λύνεις όλα τα προβλήματά σου. Από την Κυριακή και μετά θα προσγειωθείς περισσότερο και θα μπεις σε κλίμα πρακτικό αλλά χωρίς απαραίτητα να είναι άσχημο για σένα.

Διάβασε επίσης:

Πασχαλινές αποδράσεις για δύο!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved