Ζώδια και αστέρια: Γιατί έγινε «μπουρλότο» η νονά Μπαλατσινού με την κουμπάρα Μενεγάκη;

Η μαμά Ελένη Μενεγάκη είπε on air τι γνωρίσματα πιστεύει ότι έχει πάρει η δεύτερη κόρη της, Βαλέρια, από τη διάσημη νονά της, Τζένη Μπαλατσινού και η κουμπάρα της έγινε... μπουρλότο!

Ζώδια και αστέρια: Γιατί έγινε «μπουρλότο» η νονά Μπαλατσινού με την κουμπάρα Μενεγάκη;


Η Σκορπιός Τζένη Μπαλατσινού δεν διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και έχει ανάγκη να κάνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις της, τα οποία ίσως προκύψουν μάλιστα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο ανάδρομος Κρόνος (επανεξέταση) ενεργοποιεί την αντίθεση Αφροδίτης (σχέσεων) – Κρόνου (μακρόχρονων) στο Σκορπιό (που έχουν αναθερμανθεί) στο ωροσκόπιό της και την ωθεί να βάλει ένα τέλος ή να χτίσει σε πιο γερά θεμέλια σχέσεις και φιλίες που ήδη έχουν περάσει ζόρια και έχει δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Από την άλλη, η σύνοδος Άρη – Ουρανού στο Ζυγό στο ωροσκόπιό της που δείχνει τις ξαφνικές εκρήξεις που έχει ανά διαστήματα μολονότι σε γενικές γραμμές είναι μια γεμάτη ευγένεια και καλαίσθητη γυναίκα (Άρης στο Ζυγό) ενεργοποιείται από τον παρορμητικό σταυρό του Απριλίου και μπορεί αυτή την περίοδο είτε να αντιδράσει απρόβλεπτα και παρορμητικά είτε να οδηγηθεί σε ξαφνική ρήξη σε τομείς που υποδεικνύονται από το Ζυγό (σχέσεις – συνεργασίες) αν νιώσει ότι αδικείται ή δεν είναι αποδεκτή (Ζυγός).

Κάπως έτσι, τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη σχετικά με το λάδι που έβαλε και έπιασε στην κόρη της Βαλέρια η Τζένη Μπαλατσινού, μπορεί να γίνουν αιτία για να ξαναβρεθεί στο «κόκκινο» η σχέση των δύο κουμπάρων και φίλων.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είπε: «κάθε παιδί έχει πάρει από το νονό του και ένα χαρακτηριστικό... Η μικρή έχει πάρει από την Τζένη τον τσαμπουκά και το «είμαι ωραία;» Φαντάσου στα δεκαέξι της»!

Τα λεγόμενα της παίχτηκαν σε βίντεο στην εκπομπή «Πρωινό mou» και η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκανε κανένα σχόλιο αλλά έδειξε με το ύφος της πόσο τρομερά ενοχλημένη ήταν.

«Είπε δυο φορές, τσαμπουκαλίκι και μετά τσαμπουκά» σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος αφήνοντας να εννοηθεί τι πείραξε τη σύζυγό του και συνέχισε: «εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρει και όλη η Ελλάδα, ότι η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος και ήσυχος άνθρωπος και εγώ ένας Κούρδος και βάρβαρος. Ευτυχώς δεν βάπτισα εγώ το παιδί, γιατί τώρα θα είχε πάρει τα τσεκούρια! Ενώ άμα έκανα τσάκρα θα ήμουν καλός».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved