Ζώδια και αστέρια: YFSF - Έγινε της… Πάολα!

Αποθεώθηκε παίκτρια του YFSF τραγουδώντας το «Εδώ σε θέλω καρδιά μου» στη μουσική σκηνή του σόου φορώντας φόρεμα που της παραχώρησε η ίδια... η Πάολα!

Ζώδια και αστέρια: YFSF - Έγινε της… Πάολα!


«Καλησπέραααα!» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου βγαίνοντας στη σκηνή του YFSF με πολλά μαλλιά, μαυρισμένη και μιμούμενη μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της εποχής μας, την Πάολα. Το κοινό ξέσπασε σε ένα μεγάλο και παρατεταμένο χειροκρότημα και η τραγουδίστρια αλά Πάολα ρώτησε « Περνάμε καλά;». Ένα μεγάλο «ναι» ακούστηκε από το κοινό και τότε εκείνη πρόταξε «Πάμε όλοι μαζί... να χορεύουμε, να τραγουδάμε πολύ δυνατά».

«Έλααα της Πάολας γίνεται....» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου υποδυόμενη την δημοφιλή τραγουδίστρια και, επαναλαμβάνοντας συνεχώς ατάκες που λέει η Πάολα στην πίστα τραγούδησε το «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», κατάφερε, σύμφωνα με τους κριτές, να κάνει την καλύτερη εμφάνισή της από την αρχή του YFSF.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας (μίμηση) κάνει τετράγωνο με τον Ερμή (τον τρόπο που μιλάει κάποιος) στο ωροσκόπιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και ο διελαύνοντας Ερμής (ατάκες) σχημάτιζε χθες τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνας της (αντιγράφω) γεγονός που υποδείκνυε ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις μιμούμενη τις ατάκες του προσώπου που είχε να υποδυθεί.

Ο διελαύνων Κρόνος (περιορισμός) σε αντίθεση με τον Ήλιο της (επιτυχία) δεν της έδωσε την πρωτιά πήρε όμως τη δεύτερη θέση κάνοντας την μακράν καλύτερη εμφάνιση της στο YFSF ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας πλησιάζοντας σε όψη τριγώνου τον Άρη της υπόσχεται και άλλες υπέροχες ενσαρκώσεις από την Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέχεια του σόου.

{youtube}Yfih7Vb3Iww{/youtube}

Διάβασε επίσης

Το μυστικό της Πάολα

Το αστρολογικό προφίλ της Ελευθερίας Ελευθερίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved