Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 14/4 έως και 18/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με δονήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σίγουρα θα συμμετάσχεις και εσύ με τον τρόπο σου στην έκλειψη που σημαίνει ότι θα κάνεις προσπάθειες για να τα βρεις με ένα πρόσωπο γιατί δεν θέλεις με τίποτε να χάσεις το παιχνίδι. Μπορεί βέβαια να νιώθεις ότι κάτι πάει να τελειώσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναρχίσει με άλλη μορφή, πιο καλή και περισσότερο εξελιγμένη γιατί θα υπάρχει σιγουριά από την πλευρά σου πλέον τι θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Υπάρχει ένας βουβός πόνος και πιθανόν να μην εμπιστεύεσαι να τον μοιραστείς με κανέναν. Και καλά κάνεις από μια πλευρά γιατί μπορεί να εκτεθείς ακόμα και από μια βλακεία κάποιου ατόμου που θα μιλήσει αυθόρμητα και δεν θα υπολογίσει τις συνέπειες. Ο Κριό με τον Ζυγό σίγουρα είναι πρόσωπα που σε έχουν προβληματίσει και κυρίως υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας την οποία θέλετε ντε και καλά να γεφυρώσετε. Με λίγη καλή προσπάθεια μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις ξεδιπλωθεί και παρόλο που αντιμετωπίζεις με πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και λαγνεία όλες σου τις ερωτικές υποθέσεις ίσως δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από ένα Ιχθύ ή να μην ξέρεις ακριβώς πως θα του φερθείς. Ακολούθησε την καρδιά σου και μην αφήνεις να σε επηρεάζει κανένας γιατί θα χάσεις μια σημαντική επαφή μόνο και μόνο από σχόλια τρίτων. Αυτό που χρειάζεσαι να φροντίσεις περισσότερο είναι το να δημιουργήσεις κλίμα υπευθυνότητας και σιγουριάς για να μπορεί κάποιος να ακουμπήσει πάνω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα επιβαρυνθείς περισσότερο με τις διάφορες εντάσεις και ισορροπίες που έχεις κληθεί να διατηρήσεις γιατί χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις θα γίνει ένας μικρός χαμός και εσύ θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Αν σχετίζεσαι με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα για να μην χαθεί κάτι καλό πάνω στην πίεση. Όταν δημιουργούνται εντάσεις εσύ πρέπει να βάζεις όλη σου την συνείδηση και να μην ακολουθείς τυφλά τα δύσκολα συναισθήματά σου. Παρ' όλα αυτά υπάρχει και το περιθώριο ανάπτυξης και μεγαλύτερης συναισθηματικής επαφής με έναν Σκορπιό ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι σε φάση που μπορεί να νιώθεις ότι το έδαφος δεν είναι τόσο στέρεο κάτω από τα πόδια σου και να αρχίσεις να απαιτείς να γίνουν όλα δικά σου. Πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι έχεις και μια μικρή ζήλεια για το άτομο που είσαι μαζί. Είναι σημαντικό να μπορείς να καταλάβεις τις εξαρτήσεις σου και να προσπαθήσεις να απελευθερωθείς από αυτές. Ο Ταύρος πιθανόν να σε τσιγκλήσει παραπάνω και ο λόγος είναι ότι νιώθεις πίεση ή μια έντονη αντιπαράθεση σε πολλά θέματα. Κυρίως αν μένετε μαζί μπορεί να διαφωνήσετε για ένα ακίνητο. Από την άλλη ο Αιγόκερως θα έχει μια αναστάτωση για αυτό θα χρειαστεί να είσαι δίπλα του όσο μπορείς ενώ ο Ιχθύς θα σε απογειώσει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχει ετοιμότητα από την πλευρά σου να διεκδικήσεις πράγματα μέσα στην σχέση σου τα οποία άλλες φορές δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνεις. Παρ' όλα αυτά νιώθεις μοναχικότητα γιατί δεν είναι εύκολο για σένα να δοκιμάζεσαι μέσα στην σχέση επειδή χάνεται αμέσως η ασφάλεια σου. Υπάρχει μια πιθανότητα να βγει κάτι στην επιφάνεια που ίσως να μην ήθελες να το δεις και αυτό σίγουρα θα σε ενοχλήσει αλλά τουλάχιστον θα ανακουφιστείς. Η επαφή με τον Κριό πάντα σε αναστατώνει και πιθανόν να μην ξέρεις την διαχείρισή του. Αντίθετα ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σου και μπορεί να νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Η έκλειψη που γίνεται στις 15.4 μπορεί να επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. Για αυτό ήρθες σε αυτόν τον πλανήτη, για να μάθεις να διαχειρίζεσαι όλο το συναισθηματικό υλικό και τις ατέλειες που βγαίνουν στη επιφάνεια από τις διάφορες εντάσεις που δημιουργεί κάθε λίγο και λιγάκι το πλανητικό σύστημα. Ηρέμησε λοιπόν και χαλάρωσε και πάνω από όλα παρατήρησε το συναίσθημά σου για να μπορείς να το ελέγχεις. Βέβαια καλό είναι να είσαι εσύ αυτός/αυτή που θα ορίσει τις καταστάσεις μέσα και έξω σου. Επειδή μπορεί να κριθεί η ποιότητα της σχέσης σου, να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία και αυτάρκεια γιατί αυτό τελικά είναι το μάθημα που θα πάρεις. Η επαφή με Κριό μερικές φορές μπορεί να πονάει γιατί ίσως δεν έχεις το σθένος να κάνεις αλλαγές που θέλεις. Το ίδιο και με Αιγόκερω που μπορεί να βγουν όλες οι ατέλειες στην επιφάνεια. Ψυχραιμία! Αν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις κατά κάποιο τρόπο αφεθεί και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάποιες αλλαγές γιατί νιώθεις ότι χρειάζεσαι την ελευθερία σου και την ατομικότητά σου που παλιά αυτό δεν το σκεφτόσουν καθόλου. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί έχεις το πάνω χέρι και από την άλλη κάνεις τα βήματα της απεξάρτησης και αυτό είναι το σπουδαιότερο. Μερικές φορές νιώθεις ότι είσαι στον αέρα και μπορεί να σου ξανασυμβεί αλλά θα προέρχεται από σένα, οπότε καλά θα κάνεις να μην ρίχνεις την ευθύνη σε κανέναν. Έχεις έρθει πολύ κοντά με έναν Κριό και τώρα ίσως να βλέπεις κάποιες ατέλειες που δεν σου αρέσουν. Αν υπάρχει από σένα το πάθος καλό είναι να σταματήσεις να λεπτολογείς για να μην χαλάσει τελείως η σχέση. Ο Ταύρος επιμένει πάντως να είναι κοντά σου και να σου δίνει οτιδήποτε θέλεις και επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει μια διάθεση από την πλευρά σου κάπως περίεργη γιατί νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά μέσα στην σχέση σου και όλο κάτι συμβαίνει και είσαι εκτός. Το πιο δύσκολο είναι να μπορέσεις να πιάσεις τον συναισθηματικό σφυγμό του άλλου γιατί τις πιο πολλές φορές σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά. Η επαφή με Ταύρο έτσι και αλλιώς είναι καρμική και από τη μια δυσκολεύεσαι από κάποιες συνθήκες που σας ωθούν να κάνετε από κοινού πράγματα και από την άλλη η καρδιά σας χτυπά στον ίδιο ρυθμό. Αν νιώθεις κάπως στην άκρη πιθανόν να φλερτάρεις με Δίδυμο ή Ιχθύ και να τα μπερδέψεις λίγο παραπάνω. Χρειάζεται προσοχή ό, τι και αν κάνεις για να μην χαλάσεις κάτι που ήδη έχεις προσπαθήσει για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις μια ανησυχία και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να την αξιολογήσεις. Νιώθεις σαν να σε τραβάνε από εδώ και από εκεί και να μην μπορείς τελικά να βγάλεις συμπέρασμα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις μια μικρή κρίση και μπορεί όλα να σου φταίνε σε ένα Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό και να μην θέλεις να κάνεις την παραμικρή έκπτωση. Ο λόγος είναι ότι έχεις αλλάξει μέσα σου και ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ χωρίς όμως να το δείχνεις. Αυτό είναι κάτι πολύ βαθύ που βγαίνει σιγά-σιγά στην επιφάνεια. Η επικοινωνία σου πιθανόν να είναι έντονη για αυτό μετά μπορεί να ζητήσεις «συγνώμη». Ηρέμησε και κοίταξε βαθιά μέσα σε σένα τι ακριβώς θέλεις και μετά πάρε αποφάσεις γιατί υπάρχει και μια βοήθεια άνωθεν που σίγουρα θα σε οδηγήσει σε καλό δρόμο, αρκεί να το θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι σχέσεις χρειάζονται τέχνη και πολύ περισσότερο η προσωπική. Το πιο δύσκολο είναι για σένα η αμεσότητα και η κοντινή επαφή για αυτό χρειάζεται να το καλλιεργήσεις παραπάνω για να μην ακούς συνέχεια παράπονα. Ο Καρκίνος πάντως έχει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Το ζητούμενο είναι αν εσύ μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που κινείται και να είσαι κοντά του. Από την άλλη Παρθένος και Σκορπιός δείχνουν καλύτερα δείγματα αλλά και εκεί χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις την υπέρβαση και να βγάλεις όσο μπορείς περισσότερο συναίσθημα για να ρέει η κατάσταση. Καλό είναι να μην μπερδεύεις τα οικονομικά σου με τα ερωτικά γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες και εσύ δεν έχεις αντοχές για αυτά όλα τα θέματα. Ηρέμησε και φρόντισε να είσαι πάνω από όλα καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ό, τι και να γίνει υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη εύνοια από την επιρροή της Αφροδίτης αλλά παίζει ρόλο και πως θα χειριστείς αυτήν την ενέργεια. Αν έχεις αποφασίσει βαθιά μέσα σου να γίνει ευτυχής και να έχεις μια σχέση όπως την θέλεις με την προσωπική σου προσπάθεια και πάνω από όλα με την αγάπη, θα τα καταφέρεις. Αν όμως δεν κάνεις και πολλά πράγματα από την πλευρά σου και επιμένεις σε αρνητικές εικόνες ή συμπεριφορές που δεν σου πάνε, τότε δεν θα μπορέσεις να πάρεις την καλύτερη πλανητική επιρροή γιατί χρειάζεται συνειδητή δουλειά. Όσο μπορείς να προσεγγίσεις τον Παρθένο που σε ενδιαφέρει, κάντο γιατί μπορεί να μην εκφράζεται από τον φόβο της απόρριψης. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό μπορεί να υπάρξει σοβαρή κρίση και από τις δυο πλευρές για πολλά θέματα που σας απασχολούν. Το θέμα είναι να πάρεις αποστάσεις και να μην μπεις μέσα στα βαθιά νερά γιατί θα σε παρασύρει το ρεύμα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved