Ζώδια και αστέρια: Μαρία Ιωαννίδου - Ο άγνωστος χωρισμός της με τον Φρέντυ Γερμανό

Το μυστικό με το οποίο μια γυναίκα μπορεί να κερδίσει τον άντρα της όταν εκείνος της ζητά να χωρίσουν αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Ιωαννίδου - Ο άγνωστος χωρισμός της με τον Φρέντυ Γερμανό


Η Μαρία Ιωαννίδου καλεσμένη στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» μίλησε για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Φρέντυ Γερμανό και αποκάλυψε πώς τον ξανακέρδισε.

Όταν ο Φρέντυ Γερμανός ζήτησε από την Μαρία Ιωαννίδου, με την οποία ήταν παντρεμένος, ένα διάλλειμα από τη σχέση τους, η Κριαρίνα (έντονο «εγώ») Μαρία Ιωαννίδου που έχει την Αφροδίτη (αγάπη) στον Ταύρο (κτητικότητα, υπομονή) σε τετράγωνο με τον Άρη (διεκδίκηση) στον Υδροχόο (ελευθερία) στο γενέθλιο ωροσκόπιό της σκέφτηκε «τον αγαπάω αλλά δεν θέλω να τον κρατήσω με βία ή με το ζόρι» και του απάντησε «Να φύγεις Φρέντυ».

Όπως αργότερα της αποκάλυψε όμως ο Φρέντυ Γερμανός, σύμφωνα με την ηθοποιό και τα λεγόμενά της στην εκπομπή, το γεγονός ότι, ενώ εκείνος περίμενε σκηνές και να χτυπιέται γοερά για να μην χωρίσουν, είδε τελικά μια πολύ νέα γυναίκα να το έχει πάρει πολύ απλά, χωρίς να δείχνει ζήλια, χωρίς κανένα τηλέφωνο, χωρίς να του ορμάει, να τον βρίζει, -ενώ είχε το δικαίωμα για όλα αυτά-, αυτό τον έκανε να σκεφτεί «Θα ξαναγυρίσω σε αυτό το πλάσμα» και... ξαναγύρισε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved