Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με τη Νέα Σελήνη;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 28/3 έως και 30/3

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με τη Νέα Σελήνη;

Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού θα φέρει μια γενική αναστάτωση αλλά και μια εσωτερική ανάγκη για συνολική ανανέωση. Όσοι βρεθείτε προ εκπλήξεων να μην φοβηθείτε να φτάσετε μέχρι τέρμα τις ιδέες σας ή τις παρορμήσεις σας. Με μια εσωτερική αρμονία που σας είναι απαραίτητη να κάνετε τις αλλαγές σας με όμορφο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο σας θα είστε οι πρωταγωνιστές, κυρίως τα άτομα που έχετε γεννηθεί στο τέλος του μήνα. Θα ηρεμήσετε για λίγο και θα είστε κάπως στον δικό σας κόσμο, υιοθετώντας την ιδέα ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να μην ανησυχείτε υπερβολικά. Από την Κυριακή και μετά με την Νέα Σελήνη θα ενδυναμώσετε αρκετά και δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ίσως να τα πείτε έξω από τα δόντια σε άτομα που σας έχουν ενοχλήσει. Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα συγκεντρώσετε πάνω σας πολλά φώτα λόγω της μαγνητικής σας ακτινοβολίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα τα ξαφνικά γεγονότα θα συμβούν, αφού δοκιμάσετε, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε, όλες τις δυνάμεις σας για να ξεκολλήσετε από ένα κομμάτι που δεν αρέσει καθόλου. Πιθανόν κάποιες προσπάθειες οι οποίες εδώ και καιρό δεν είχαν πιάσει τόπο τώρα με ένα τρόπο να σας δοθεί πίσω όλα όσα ήδη έχετε κάνει. Είναι σημαντικό να είστε όσο μπορείτε ξεκάθαροι ακόμα και σε μια σχέση που υπάρχει ένα μυστικό ενδιαφέρον από την πλευρά σας. Κυρίως με Κριό, Ζυγό και Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ένα μικρό μπέρδεμα και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα λύσετε κάποιες διαφορές σας ή ένα προβληματισμό λόγω μεγάλης ευαισθησίας ή συναισθηματικής ανασφάλειας. Η κρίση σας ίσως δεν είναι σωστή αυτές τις ημέρες. Το ξενύχτι και η διασκέδαση θα σας φανούν κάπως βαριά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βγείτε έξω και μάλιστα πάρα πολύ. Για αυτό ο Παρθένος ή ο Ιχθύς θα είναι πολύ κοντά σας. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι γιατί θα μειώσετε την ευαισθησία σας και κυρίως θα είστε πιο ξεκάθαροι και δυναμικοί σε όλες σας τις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας γιατί θα πετάξετε από πάνω σας καθετί ψεύτικο ή που δεν σας εκφράζει. Η ευαίσθητη καρδιά σας είναι τόσο σημαντική για την εξέλιξη σας όπου δεν θα δειλιάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε ακόμα και συγνώμη. Καλό είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε περισσότερο κάποιους φίλους που έχετε διαφορετική προσέγγιση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ή εκτίμηση. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να έχετε μια μεγάλη ανησυχία και κυρίως να θέλετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα που ίσως σας εκθέτουν. Να είστε όσο μπορείτε προσεκτικοί για να μην γίνουν λάθη από την βιασύνη σας.

ΛΕΩΝ

Ανακατεύεστε με πολλά θέματα τα οποία δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για να έχετε την δράση στα χέρια σας. Από την Κυριακή και μετά θα είστε περισσότερο έτοιμοι και πολύ δυναμικοί για να κάνετε πράγματα γιατί θα πάρετε τα ηνία στα χέρια τα οποία μερικές φορές είναι απαραίτητα για να είστε όσο μπορείτε ξεκάθαροι. Κυρίως σε μια υπόθεση με το εξωτερικό που σας απασχολεί εδώ και καιρό ή με κληρονομικά θέματα ίσως την Κυριακή καταλάβετε με ποιο τρόπο θα κάνετε την τελική σας κίνηση. Η επαφή με Αιγόκερω κάπου σας μπερδεύει γιατί δεν νιώθετε και πολύ καλά και σας καταπιέζει και ίσως να διαταραχτούν περισσότερο οι σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λόγω ευαισθησίας θα δείτε κάποια άτομα που είναι δίπλα σας πολύ διαφορετικά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Σίγουρα όμως θα χρειαστείτε και την προσγείωση που θα γίνει με έναν έντονο τρόπο από την Κυριακή και μετά γιατί μόνο τότε θα έχετε σφαιρικότητα των αντιλήψεών σας. Ο Κριός πιθανόν να ζητήσει από εσάς να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι και ίσως αυτό να σας ζορίσει. Πάντως είστε σε μια περίοδο που θα πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας, οπότε θα δείτε και την καλή πλευρά και την δύσκολη αλλά αυτό θα είναι το μυστικό της αλλαγής σας.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάπως ηρεμήσει και αναζητάτε λύσεις που θα σας απομακρύνουν από τους καβγάδες ή τις εκρήξεις ατόμων που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε καθόλου. Όμως θα δείτε ότι δεν είναι εύκολο τελικά να τα αντιμετωπίσετε με αυτόν τον τρόπο για αυτό μπορεί την Κυριακή να μην αντέξετε και να δημιουργήσετε εσείς μια τεράστια φασαρία ή ακόμα η μεγάλη διάθεση αυτονομίας να σας βάλει μεν σε μπελάδες αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας. Το ζητούμενο είναι να μην το παρατραβήξετε λέγοντας χοντράδες ή κακίες γιατί μετά δεν θα μπορέσετε να τα μαζέψετε. Ο χωρισμός με ένα πρόσωπο μπορεί να είναι αναγκαίος για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αφεθεί κάπως στα συναισθήματά σας και αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να γίνετε όσο μπορείτε ανεκτικοί αλλά και τυχεροί σε θέματα που δεν ήσασταν παλιά αισιόδοξοι. Το να γίνετε συγκεκριμένοι ή αρχηγοί και να φανούν οι πεποιθήσεις σας θα σας βοηθήσει να έχετε την πλήρη εικόνα του εαυτού σας. Όσο βλέπετε την ζωή με δυναμικό τρόπο τόσο θα μεγαλώνει η εσωτερική σας δύναμη και δεν θα μπαίνετε στην φάση της αυτοκαταστροφής. Η συνδιαλλαγή σας με πρόσωπα αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε θα σας λύσει πολλά προβλήματα. Ο Κριός είναι το πρόσωπο που μπορεί να κρατάει το κλειδί της επιτυχίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάτε το τριήμερο κάπως χαλαρά γιατί θέλετε να ζήσετε ήρεμες στιγμές και να δοκιμάσετε να μείνετε στο σπίτι σας για να ξεκουραστείτε ή να απολαύσετε μαζί με φίλους κρασάκι και φαγητό. Αυτό μπορεί να σας αρέσει και να σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Από την Κυριακή και μετά όμως θα δείτε ότι ίσως η πολύ ησυχία να σας πειράζει και για αυτό θα βγείτε πολύ δυναμικοί προς τα έξω αναζητώντας ακόμα πιο έντονες εμπειρίες. Ίσως κάτι πρωτότυπο να σας συγκινήσει και δε θα σας αφήνει περιθώρια να μην το επιλέξετε. Επίσης αν δεν είστε σίγουροι για ένα Ταύρο καλύτερα να μην δοκιμάσετε να του δείξετε τα συναισθήματά σας γιατί θα αναγνωριστούν και μετά θα το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ ήρεμοι και έντονα συναισθηματικοί. Μερικοί από εσάς θα βρεθείτε να κάνετε νορμάλ συζητήσεις και να αντιδράτε όσο πιο ήπια και όμορφα μπορείτε, ακόμα και με συγγενείς που στο παρελθόν σας είχαν αδικήσει. Η επαφή με Λιοντάρι ίσως ξαφνικά πάρει εμπρός και από την Κυριακή και μετά, ενώ λέγατε ότι δεν νιώθετε τίποτε γι’ αυτό, τελικά να καταφέρετε να βρεθείτε πιο κοντά. Αυτό βέβαια θα το φέρει η ατρόμητη θέλησή σας να δοκιμάσετε να τα ξαναβρείτε με ένα πρόσωπο που σας φαινόταν εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνείτε σε μυστικό επίπεδο και κυρίως είστε πολύ σιωπηλοί σε θέματα οικονομικά ή συνεργασίες. Η ψυχολογικής σας άσκηση θα είναι να μάθετε να δείχνετε το συναίσθημά σας, ακόμα και με τις γκριμάτσες του προσώπου σας γιατί συνήθως δείχνετε αγέρωχοι και ατάραχοι. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε τόσο μεγάλες ευκαιρίες που δεν θα αφήσετε κανέναν να σας βάλει στην αναμονή ή να σας απορρίψει. Η επαφή με Ζυγό θα είναι πιο εύκολη εφόσον δεν θα έχετε και πολλά να μοιράσετε ή να χωρίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας εμπειρία θα είναι πολύ δυνατή αφού θα έχετε την χαρά και την αισιοδοξία όλων των πραγμάτων που κάνετε. Είστε πάντως πολύ αισθαντικοί και ευαίσθητοι και θα αναζητήσετε να είστε μαζί με το πρόσωπο που σας αρέσει αφού θα έχετε το θάρρος και την θέληση. Όμως αν ξαφνικά βρεθείτε να έχετε την τάση για ελευθερία ή και για επανάσταση σε πιο έντονη κατάσταση με το περιβάλλον γύρω σας, πιθανόν να σημαίνει ότι θα πιάσετε το μήνυμα των πλανητών πολύ δυνατά. Χωρίς να φοβηθείτε θα δημιουργήσετε ακόμα και γεγονότα τα οποία άλλες φορές αποφεύγατε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved