Γιώργος Μαρίνος: Ένας σπουδαίος Δίδυμος showman

Μια ζωή μέσα στη λάμψη, την τέχνη, την αποδοχή και το χειροκρότημα, ώσπου έφτασε η στιγμή να τα αποχωριστεί.

Γιώργος Μαρίνος: Ένας σπουδαίος Δίδυμος showman

Έκανε τα πρώτα του βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 60' και γρήγορα εξελίχτηκε ως ο πρώτος showman, της χώρας μας.
Σαν Δίδυμος με Αφροδίτη στους Διδύμους να εναρμονίζεται με Άρη και Δία, δημιουργούσε καλοστημένα σκετς, ξεκαρδιστικές μιμήσεις, επικοινωνιακό τραγούδι, κοινωνική σάτιρα, έξυπνες ατάκες, ενώ μαζί με το αστείρευτο μπρίο του έστρωσε το δρόμο σε όλα αυτά, που άλλοι μιμούνται σήμερα, μετά από αυτόν.
Ο αντισυμβατικός Άρης στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα τον ωθούσε στην ένταση, στο πάθος και στη διαφορετικότητα, σφραγίζοντας δεκαετίες με το προσωπικό του στυλ, αφήνοντας εποχή στη «Μέδουσα» στην Πλάκα όπου εμφανίζονταν επί 20 χρόνια, με τις ουρές των θεατών να γεμίζουν τα σοκάκια της κάθε βράδυ.
Ο χαρούμενος, καυστικός, εξωστρεφής, ταλαντούχος και ομιλητικότατος καλλιτέχνης με το τετράγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Δία, δεν ήταν ίδιος στην προσωπική του ζωή, στην οποία ήταν ιδιαίτερα μοναχικός.
Το πάθος που έβγαζε στη σκηνή, το αφιέρωνε στο σπίτι του στις μεγάλες αγάπες του που ήταν τα σκυλιά του και η αστρολογία.
Μη γνωρίζοντας τους οίκους στον χάρτη του, όλα δείχνουν πως ο Ουρανός στον Ταύρο, θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρός και η συναισθηματική Σελήνη του στον Καρκίνο να σχηματίζει όψη με Ερμή και Δία αφοσιώνονταν τον σε διανοητικές και συναισθηματικές υπερβολές.
Σόκαρε στα μέσα της δεκαετίας του 60΄ μιλώντας σε μια βαθιά συντηρητική Ελλάδα για τις ερωτικές του προτιμήσεις, ενώ είχε προηγηθεί το σοκ των γονιών του, όταν τους αποκάλυψε στα 16 του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.
Ωστόσο ο έρωτας της ζωής του ακούει ακόμα στο όνομα της Λιονταρίνας ηθοποιού Κατιάνας Μπαλανίκα με την οποία έζησε 4 χρόνια, διατηρώντας ακόμα ουσιαστική, φιλική σχέση.
Η αρμονική όψη της Διδυμίσιας Αφροδίτης και του Υδροχοικού Άρη είναι πολύ υπαινικτική για αυτή του την προτίμηση, αλλά για τις γενικότερες συναισθηματικές του σχέσεις.

Μια ζωή μέσα στη λάμψη, την τέχνη, την αποδοχή και το χειροκρότημα, ώσπου έφτασε η στιγμή να τα αποχωριστεί.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα βυθισμένος στην κατάθλιψη, καθώς το τηλέφωνο έπαψε να χτυπάει για δουλειές και εμφανίσεις.
Ο ίδιος δεν περίμενε να του στοιχίσει τόσο αυτό, αλλά από ό, τι φαίνεται ανήκει σε εκείνους που δεν είχαν φροντίσει να προετοιμάσουν τον εαυτό τους.
Ο Ήλιος του σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα τον παγίδευσε, καλύπτοντας όλα εκείνα που θα έπρεπε να διατηρεί σε εγρήγορση, η εγκεφαλική του ιδιοσυγκρασία.
Απομονώθηκε λαμβάνοντας την αγωγή γιατρού, μιλώντας πικραμένος και απογοητευμένος στις ελάχιστες συνεντεύξεις του.
Πριν λίγους μήνες υπέστη έμφραγμα και ο φόβος της μοναξιάς τον οδήγησε στη φιλόξενη στέγη του Σπιτιού του Ηθοποιού, για το οποίο έχει πασχίσει η ευεργετικά παρορμητική Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό, Άννα Φόνσου.
Μόλις χθες ανακοινώθηκε πως μετά το πωλητήριο της βίλας του στον Γέρακα όπου έζησε αλησμόνητες στιγμές, επιλέγει να ζήσει σε οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, έχοντας εξασφαλισμένη μια πολυτελή διαμονή.
Σε αυτή του την επιλογή βοήθησαν οικονομικά η 57η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου Κριός, Μαριάννα Λάτση και ο ισχυρός του θεάτρου, Σταμάτης Φασουλής, ενώ στο παρελθόν έλαβε στήριξη από πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αιγόκερως, Σταμάτης Κραουνάκης και η Ταύρος, Κάτια Δανδουλάκη.
Πάντα τυχερός στη ζωή του, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη και τον Δία να παρεμβάλλεται μεγαλοπρεπώς σε ευνοϊκή θέση, δύσκολα θα απομακρύνονταν από ένα πολυτελές, κομψό και πολιτισμένο περιβάλλον.
Επιπλέον το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου διαιωνίζει την καλή του φήμη και τον διατηρεί αναλλοίωτο με το πέρασμα του χρόνου, στις αναμνήσεις των άλλων.

Κάτι τέτοιο είναι και απολύτως δίκαιο για έναν άνθρωπο που στον τομέα του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, προσφέροντας τον καλύτερό του εαυτό.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved