Ζώδια και αστέρια: Λευτέρης Ελευθερίου - Αποκαλύπτει τι γνώμη έχει για τη θρησκεία

Την άποψή του για τη θρησκεία αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ζώδια και αστέρια: Λευτέρης Ελευθερίου - Αποκαλύπτει τι γνώμη έχει για τη θρησκεία


Στην επιρροή του διευλαύνοντα Ερμή (γνώμη) στους Ιχθύες (θρησκεία, συμβολισμοί) που ευνοεί συζητήσεις και απόψεις για το Θεό, τάματα και συμβολισμούς, ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε τι άποψη έχει για τη θρησκεία και τι συμβολίζει το όνομα του γιου του.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία. Και αυτό είναι καλό, γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν είναι επικίνδυνοι. Και είναι γενική άποψη γιατί τελευταία ο κόσμος μιλά για την πολιτική παντού -ακόμα και σε ένα ταξί να μπεις για πολιτική θα μιλήσεις- και νομίζω πως η κρίση είναι περισσότερο ηθική. Είναι αυτό που λέμε «δεν έχεις Θεό μέσα σου». Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, αν και θρησκευόμενος, ο Λευτέρης Ελευθερίου έκανε πολιτικό αντί για θρησκευτικό γάμο και ο λόγος όπως εξήγησε ήταν γιατί «Δεν είχαμε λεφτά εκείνη την περίοδο». Όσον αφορά στα παιδιά του, σχετικά με το γεγονός ότι δεν τους έδωσε τα ονόματα της γιαγιάς ή του παππού τους και προτίμησε τα ονόματα Ιάσων και Μυρσίνη, αποκάλυψε: «Το όνομα του γιου μας ήταν σαν τάμα επειδή ήταν αμφιλεγόμενο αν θα έκανε η γυναίκα μου παιδί. Όταν έμεινε έγκυος αποφασίσαμε να τον ονομάσουμε Ιάσωνα, επειδή σημαίνει «θεραπευτής».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved