Ζώδια και αστέρια: Οργή Λιάγκα: «Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη; Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει;»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» για τα όσα δεν λέγονται σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και το ξενοδοχείο στα Άχλα.

Ζώδια και αστέρια: Οργή Λιάγκα: «Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη; Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει;»


Με τον Ερμή στους Ιχθύες θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, μετακινήσεις και ταξιδιωτικούς προορισμούς μπορούν να έχουν πολλαπλές αναγνώσεις, και κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, με αφορμή το εξώδικο που έστειλε ο Ματέο Παντζόπουλος προς επτά περιοδικά και προσωπικά προς παπαράτσι στο οποίο ο επιχειρηματίας ζητά να μην φωτογραφίζουν το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν ήταν απλά ένα ξενοδοχείο αλλά μια ερωτική φωλιά για παράνομους έρωτες, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν καταφύγιο παράνομων ζευγαριών! Η Μενεγάκη που τον γνώρισε τον Ματέο μωρέ; Αμάν τόση ώρα! Δεν το λέω δεν το λέω! Δεν ήταν παράνομο; Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη; Κάποια πράγματα τα σεβόμαστε γιατί υπάρχουν οικογένειες, αλλά μην κάνουμε τώρα ότι δεν ξέρουμε τι έχει γίνει; Άντε τώρα ξαφνικά έχουμε ωραιοποιήσει όλοι τα πράγματα επειδή υπάρχουν σχέσεις και αλλαξοκ@@...» είπε και στη συνέχεια δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει άλλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved