Ζώδια και αστέρια: Γιατί μετάνιωσε παίκτρια του The Voice που επέλεξε για coach της τον Ρέμο;

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη 2η «μάχη» του «The voice» και ακόμα δεν έχουν καταλαγιάσει οι αντιδράσεις από αυτούς που έχασαν... την πρώτη.

Ζώδια και αστέρια: Γιατί μετάνιωσε παίκτρια του The Voice που επέλεξε για coach της τον Ρέμο;


Οι δύο κολλητές, Νατάσα Βενέτη και Κέλλυ Πρωτόπαππα, μονομάχησαν στο πρώτο battle του show, τραγουδώντας το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου «Εν λευκώ».

Ο Αντώνης Ρέμος που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις δύο βρέθηκε σε δίλλημα. Με τον Ερμή στο δυαδικό ζώδιο των Διδύμων σε τρίγωνο με τον ευφυή Ουρανό στο Ζυγό στο ωροσκόπιό του, είναι ικανότατος στο να παίρνει αποφάσεις και μάλιστα εκπληκτικές όταν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πράγματα ή πρόσωπα. «Ήσασταν και οι δύο εξαιρετικές. Μπράβο και στις δύο αλλά θα συνεχίσει μαζί μου στο «The Voice» η Νατάσα» είπε.

Η 28χρονη Κέλλυ Πρωτόπαππα πικράθηκε από την επιλογή του, αφού ήταν σχεδόν σίγουρη για τη νίκη της. Πριν τη «μάχη» είχε δηλώσει «Το να γυρίσω εγώ σήμερα στο σπίτι μου δεν είναι επιλογή, αυτό πρέπει να βγει από τα μυαλά όλων» ενώ για τη αντίπαλο - φίλη της Νατάσα Βενέτη είπε «Λογικό είναι να φοβάται λίγο αφού είχε εμένα αντίπαλο».

Επιπλέον, πριν την μάχη είχε υποστηρίξει ότι η επιλογή του τραγουδιού «Εν λευκώ» από τον Αντώνη Ρέμο της άρεσε, καθότι της ταίριαζε σε αντίθεση με τη Νατάσα Βενέτη που δεν ήταν του στυλ της.

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, σε ερώτηση του Γιώργου Λίαγκα αν έχει μετανιώσει που πήγε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, είπε: «Μπορεί να έκανα άλλη επιλογή. Πιστεύω ότι τελικά θα πήγαινα ή με την Μελίνα Ασλανίδου ή με τον Μιχάλη διότι είναι πιο κοντά στο στυλ μου».

Με λίγα λόγια όλα καλά... πριν τη «μάχη». Μετά... κάτι της έφταιγε με τον Αντώνη Ρέμο ή σωστότερα, με τις επιλογές του... ή της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved