Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 7/3 έως και 9/3

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί στο να δεχτείτε το καινούργιο και την νέα γνώση. Η ιδέα νέων φίλων, ενδιαφερόντων και γνωριμιών σας ενθουσιάζει. Κρατήστε όσο μπορείτε την διάθεσή σας θετική για να μπορέσετε να περάσετε όμορφα και μην πτοηθείτε από κάποιες αρνητικές ή χαοτικές συνθήκες. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας ξεπεράσει γιατί μερικοί από εσάς θα έχετε μια εκρηκτική συμπεριφορά που ίσως να μην βοηθήσει ούτε εσάς αλλά ούτε και τους γύρω σας. Για αυτό θα προτιμήσετε να είστε μόνοι ή με την οικογένεια και όσο μπορείτε κρατήστε τις ισορροπίες για να μην έχετε στενάχωρα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιθανότητα ενός ταξιδιού θα σας δώσει νέες προοπτικές ή ακόμα και μια καινούργια επαφή που θα σας φέρει νέες γνώσεις που θα σας κάνουν να ξεκολλήσετε τελείως από τα στεγανά σας κομμάτια. Είναι σημαντικό να έχετε μέσα σας αυτόν τον σπινθήρα της γνώσης και η επαφή με έναν Τοξότη σας βάζει να κολυμπήσετε στα βαθιά. Από την Κυριακή και μετά θα ερευνήσετε περισσότερο τα συναισθηματικά σας τοπία και ίσως η εμπειρία που θα πάρετε να βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη. Πρέπει να γνωρίσετε πρόσωπα που έχουν κοινά βιώματα με σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξελαφρώσετε από τις δύσκολες μνήμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δείτε ότι με το σπαθί σας θα κερδίσετε κάποιες νέες επαφές οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολες. Η πιθανότητα να βγείτε από τα όριά σας επειδή θα αναζητήσετε πιο μοντέρνες πηγές και τρόπο ενέργειας, είτε προσωπικής είτε μέσα σε ομάδες θα σας δώσει το προβάδισμα γιατί θα ξέρετε με τι θα έχετε να κάνετε. Η γνωριμία με Τοξότη ή Υδροχόο θα σας κάνει καλό γιατί ναι μεν θα σας βάλει σε μια τάξη και από την άλλη θα ταιριάξετε αρκετά. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που μπορεί να σκεφτείτε περισσότερο τα οικονομικά σας αλλά και τη δική σας σχέση με το θέμα ενός ακινήτου από κληρονομιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε με μια ελαφρότητα τα πράγματα αλλά αν τα βλέπατε διαφορετικά δεν θα χαλαρώνατε. Μερικές φορές προτιμάτε να είστε με πολύ κόσμο αλλά θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας γιατί θα βρεθείτε να μιλάτε ακόμα και με πρόσωπα που είναι άγνωστα σε εσάς. Από την Κυριακή και μετά θα ξεφορτωθείτε κάποιες άχαρες δουλειές αλλά οι γεννημένοι δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια επιθετικότητα που θα συνδυάζεται με κάτι που θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας γιατί δεν αντέχετε άλλο να προσποιήστε και πνίγεστε. Η δημοτικότητά σας μπορεί να ανέβει ξαφνικά και να κάνετε γνωριμίες που δεν τις περιμένατε. Η επαφή με Κριό είναι δύσκολη στον χειρισμό.

ΛΕΩΝ

Είστε ανοικτοί σε κάθε νέα εμπειρία που σας παρουσιάζεται και παρόλο που είστε συγκρατημένοι δεν εμποδίζεστε καθόλου στο να κάνετε μια καινούργια γνωριμία ή να λάβετε μια εμπειρία που αφορά στον έρωτα και την φιλία. Καλό είναι να μην επηρεαστείτε συναισθηματικά από ένα Ιχθύ γιατί θα γίνουν λάθη κι ίσως μετά να μην έχετε λύσεις για βγείτε από το αδιέξοδο. Η συναισθηματική σας φύση θα δουλέψει καλύτερα από την Κυριακή και μετά γιατί θα σας απασχολήσουν θέματα είτε οικογενειακά είτε θα σας πιάσουν οι κλειστές σας και θα θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας μέχρι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η νοσταλγία ή οι ρομαντικές βόλτες για να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα χρειαστεί να φτιάξετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς θα σας απασχολήσει πολύ περισσότερο από όσο νομίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαχυτικότητα γενικά δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα γιατί μέσα σας κρατάτε ένα πρόσωπο που έχει έναν πουριτανισμό που στην ουσία δεν θέλετε να αλλάξετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε νέα πρόσωπα αλλά φοβάστε ότι θα χαθείτε μέσα σε δαιδάλους επικοινωνιών ή πολλών επαφών. Κρατηθείτε μακριά από καβγάδες. Και κάτι να σας ενοχλεί καλύτερα είναι να το λέτε όταν θα περάσει η ένταση. Από την Κυριακή και μετά θα νιώσετε πολύ καλύτερα γιατί όλα θα έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική βαρύτητα. Ο Καρκίνος πάντα θα κρατάει τα ηνία της ζωής σας. Ο Σκορπιός μπορεί με τον τρόπο του να σας ζητήσει συγνώμη και να θέλει να είστε πάλι μαζί.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε απελευθερωμένοι από πολλούς και πολλά. Είναι σαν να αφήνετε πίσω σας τα σοβαρά προβλήματα και το χάος συναισθηματικών καταστάσεων που δεν μπορείτε να χειριστείτε εύκολα και να μπαίνετε στην απλότητα. Αυτό σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό διέξοδο γιατί δεν θα έχετε τόσο μεγάλες εξάρσεις και ανάποδες αντιδράσεις από την πλευρά ενός Παρθένου ή Ιχθύ και θα τον χειρίζεστε όσο μπορείτε πιο άνετα, οπότε θα διορθωθούν κάποιες αντιπαλότητες. Η Κυριακή θα είναι σημαντική γιατί θα δείτε τον ρόλο της οικογένειας στην ζωή σας, είτε έχετε παιδιά είτε όχι. Επίσης στην προσωπική σας γονική οικογένεια θα γίνουν αλλαγές, οι οποίες από μια πρώτη εικόνα σας βολεύουν γιατί δεν μένετε έξω από το παιχνίδι. Η επαφή με Καρκίνο θα σας ενεργοποιήσει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί σήμερα να μην είστε και τόσο αισιόδοξοι ή να μην σας αρέσει η δουλειά που έχετε κάνει από άποψη επικοινωνίας ή ακόμα και παράδοσης έργου. Ο Δίδυμος πάντα σας κρατάει και προσπαθεί με τον τρόπο του να σας αναπτερώσει αλλά εσείς μπορεί να τον παρεξηγείτε ή να βλέπετε την ρηχότητά του. Η Κυριακή θα είναι πιο εύκολη ημέρα για σας γιατί θα βρεθείτε με άτομα που επικοινωνείτε στο ίδιο μήκος κύματος και η οικογένεια σας θα είναι το ήρεμο λιμάνι σας. Μπορεί βέβαια ο Κριός να σας βγάζει από την νηφαλιότητα που μερικές φορές έχετε ανάγκη αλλά σας παρασέρνει σε έντονη ζωή και σε ζαβολιές ή αταξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε στο νου σας να επιλέξετε ποιος μπορεί να είναι το πρόσωπο που μπορεί να σας συντροφεύσει είτε σε ένα κάλεσμα είτε σε μια σημαντική δουλειά ή συνεργασία που θα παίξετε σοβαρό ρόλο. Μην χάνετε όμως το κουράγιο σας αν δεν γίνεται άμεσα οτιδήποτε θέλετε. Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σας αφού θα χρειαστεί να δώσετε στην οικογένεια είτε την φροντίδα σας είτε την προστασία σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να σας πληγώνουν μερικές φορές γιατί ίσως δεν έχετε το κουράγιο να δείτε την αλήθεια αλλά χρειάζεστε γενικά να γίνετε περισσότερο εμπειρικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινή σας ενασχόληση ίσως να έχει ποικιλία γιατί θα έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε και αυτό θα σας δημιουργήσει μικρές ανασφάλειες γιατί θα χρειαστεί να σπάσετε την ρουτίνα ή κάποιες συνήθειες που δεν θέλετε να αποχωριστείτε. Η σχέση με Δίδυμο και ειδικά μέσα στην δουλειά που έχετε κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να σας εκνευρίζει περισσότερο παρά να σας δίνει κάτι καλό γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε από τις επιπόλαιες συμπεριφορές του. Όμως σας κάνει και γελάτε και ίσως νιώθετε και πάλι παιδιά. Από την Κυριακή και μετά θα υπάρχουν κάποια απρόοπτα τα οποία μπορεί να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε αλλά επειδή είστε άτομα που σας αρέσει να κινείστε με το συναίσθημα πιθανόν να καταλάβετε από ένστικτο τι πρέπει να κάνετε. Καλό θα ήταν να μην μιλήσετε και πολύ αυθόρμητα γιατί μπορεί να ειπωθούν χοντράδες. Η οδήγηση χρειάζεται προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε καλύτερη φάση από άλλες ημέρες γιατί είναι σαν γίνονται τα χατίρια σας πιο εύκολα και γρήγορα. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σας μπορεί να σας ξεσηκώσει για να κάνετε ψώνια ή κινήσεις για την θεραπεία δέρματος, μαλλιών και γενικά αυτοβελτίωσης. Είναι δύσκολο να αρνηθείτε να είστε μαζί με έναν Καρκίνο από την Κυριακή και μετά και ας πιστεύετε ότι κάποια στιγμή δε θα μπορέσετε να συμπορευτείτε και ο λόγος είναι η τεράστια διαφορά στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά ανήσυχοι και αναστατωμένοι γιατί υπάρχουν πολλές τρύπες που θα πρέπει να κλείσετε με τον δικό σας τρόπο. Επειδή μπορεί να μην είστε έτοιμοι θα παραμείνετε στα λόγια και δεν θα περάσετε σε πράξεις γιατί το βλέπετε πολύ δύσκολο με όλα αυτά που κουβαλάτε μαζί σας. Η διορατικότητα θα είναι μέρος της αλλαγής και της βοήθειας που θα έχετε από την Κυριακή και μετά. Οι εμπειρίες σας θα είναι πιο πλούσιες γιατί θα νιώσετε πιο κοντά στην καρδιά σας αλλά και στην οικογένειά σας, οπότε αυτό που ζητάτε θα το βρείτε άμεσα και γρήγορα. Υπομονή μόνο μέχρι να πιάσετε τον ρυθμό σας..

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved