Όσκαρ 2014 – Τα αστρολογικά δεδομένα των φετινών νικητών

Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων και η Νέα Σελήνη, πρωταγωνίστησαν σε αυτή την απονομή

Όσκαρ 2014 – Τα αστρολογικά δεδομένα των φετινών νικητών

Η 86η απονομή των βραβείων Όσκαρ δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στο μεγαλύτερο μέρος της, όμως κάποιες υποψηφιότητες αξίζει να μνημονευτούν ξανά.
Η Νέα Σελήνη και οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων πρωταγωνίστησαν σε αυτή την απονομή, είτε ανέβηκαν στο βάθρο, είτε αρκέστηκαν να χειροκροτούν τους συναδέλφους τους.

Cate-Blanchett

Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού θριάμβευσε στα βραβεία Α' γυναικείου και ανδρικού ρόλου με την Ταύρο Cate Blanchett να κατακτά το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της και τον Σκορπιό Matthew McConaughey το πρώτο.

mathew mc

Οι εξαιρετικές ερμηνείες τους στο «Blue Jasmine» για εκείνη και στο «Dallas Buyers Club» για εκείνον, τους χάρισαν το πολυπόθητο αγαλματάκι φέρνοντάς στους στο προσκήνιο.
Το παρασκήνιο όμως έμειναν για τις γυναίκες, η Λέων Sandra Bullock για τη ερμηνεία της στο «Gravity» και η Καρκίνος Meryl Streep για την ερμηνεία της στο «August, Osage County».

gravity

Για την Sandra Bullock ο προοδευμένος Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη της και η προοδευμένη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο της δεν συγκατατέθηκαν στην επιτυχία, το ίδιο και για την Meryl Streep που η προοδευμένη Σελήνη της σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, δεν την άφησε να διανθίσει τη συλλογή της.
Αντίθετα η Cate Blanchett με τον διελαύνοντα Κρόνο από τον Σκορπιό σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Ήλιο της και τον διελαύνοντα Ουρανό σε εξάγωνο με Ερμή και σύνοδο με τον κυβερνήτη της Αφροδίτη, κατάφερε να καταξιωθεί για μία ακόμα φορά.

mathew leonardo

Η μονομαχία ανάμεσα στους δυο Σκορπιούς Matthew McConaughey και Leonardo Di Caprio, έδωσε τη νίκη στον πρώτο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον 10ο οίκο της καριέρας του και σε τρίγωνο με τον Ήλιο του.
Μια ανάσα από το Όσκαρ ο DiCaprio με τη Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σε σύνοδο με τον Δία του, αλλά τα Όσκαρ δεν είναι καλλιστεία να δοθεί αναπληρωματικό βραβείο στον επίσης άξιο και ο Καλιφορνέζος έμεινε χωρίς βράβευση.

leto

Ο Αιγόκερως Jared Leto κέρδισε επάξια το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία του τρανσέξουαλ, στην ταινία «Dallas Byers Club».
Η σύνοδος του Ήλιου με το μεσουράνημά του υποδηλώνει τέτοιου είδους διάκριση, που ήρθε με τη Νέα Σελήνη σε εξάγωνο με το μεσουράνημα και τον Δία σε αντίθεση.

Η 23χρονη Λιονταρίνα Jennifer Lawrence υποψήφια στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου για τον «Οδηγό Διαπλοκής», είναι η νεότερη ηθοποιός που έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

lupita


Φέτος όμως δεν κέρδισε το αγαλματάκι, όχι μόνο για το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο της, αλλά ίσως και για το γεγονός πως το κράτησε πέρσι με τον Α' γυναικείο ρόλο και φέτος ήρθε η ώρα για την νεοεμφανιζόμενη Κενυάτισα Ιχθύ, Lupita Nyong'o.
Η ερμηνεία της στην βραβευμένη ταινία «12 χρόνια σκλάβος» της χάρισε το Όσκαρ την ημέρα που είχε γενέθλια, τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ήλιο της και τον διελαύνοντα Δία σε τρίγωνο.

12-Years-A-Slave

Η ταινία «12 χρόνια σκλάβος» του Βρετανού Ζυγού Steve Mcqueen, απέσπασε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, με το «Gravity» του Τοξότη Alfonso Cuaron να μετράει 7 βραβεία, αλλά κακά τα ψέματα, όχι το πιο επιθυμητό.
Βράβευση και για τον Τοξότη Brad Pitt που μαζί με την Δίδυμο σύντροφο Angelina Jolie, ήταν οι παραγωγοί της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος».
«Ο λύκος της Wall street» του Σκορπιού Martin Scorsese και «Ο Οδηγός διαπλοκής» του Λέοντα David O' Russel αποτελούν άλλο ένα ντουέτο των σταθερών ζωδίων, που δεν κατάφερε να διακριθεί σε αυτή την απονομή.

the-great-beauty-

Η γλυκιά ταινία «Τέλεια ομορφιά» του Δίδυμου Paolo Sorrentino βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, κάτι που ήταν το πιο αναμενόμενο από όλα, από την βράβευση των Χρυσών Σφαιρών.
Η βράβευση αυτή έφερε στη θύμηση την προηγούμενη βράβευση Ιταλικής ταινίας το 1999, με το συγκινητικό αριστούργημα του Σκορπιού Roberto Benigni, «Η ζωή είναι ωραία».

Ο Τοξότης Woody Allen με τη φετινή του 16η υποψηφιότητα του «Θλιμμένη Jasmine» για το πιο πρωτότυπο σενάριο, κατέχει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων, με τον ταξιδιάρικο Ερμή του κυβερνήτη του ωροσκόπου του στον Τοξότη, σε σύνοδο με Ήλιο και Δία, μια σύνθεση που υπόσχεται και άλλες ακόμα υποψηφιότητες.

HER


Το βραβείο όμως δεν δόθηκε σε αυτόν, αλλά στον Ζυγό Spice Jonze, για την ταινία «Her».
Ωστόσο η Cate Blanchett τον ευχαρίστησε δημόσια, για τον αλάνθαστο δρόμο που της χάραξε, για αυτό το Όσκαρ.

Αυτά ήταν τα κυριότερα στατιστικά αστρολογικά και μη από τη φετινή απονομή, αναμένοντας πλέον την επόμενη, 87η.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2014: Μεγάλος νικητής ο Τοξότης σκηνοθέτης του Gravity

Χρυσές σφαίρες 2014: Το ζωδιακό τους σενάριο

«Χρυσές Σφαίρες»: Αυτοί είναι οι νικητές (φωτό)

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved