Ζώδια και αστέρια: Πόσο κοστίζει η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη; Πόσο;

Σούσουρο και μάλιστα μεγάλο έχει δημιουργηθεί μετά την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας αεροπορικών κρατήσεων για την τσάντα ή σωστότερα για την... τιμή της τσάντας που κρατούσε!

Ζώδια και αστέρια: Πόσο κοστίζει η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη; Πόσο;

Πόσο λέτε ότι κόστιζε; Όσο ένα αυτοκίνητο ή όσο ένα μηνιαίος μισθός των 600 ευρώ επί.. δώδεκα;

Κάτι λιγότερο από το πρώτο και κάτι περισσότερο από το δεύτερο. Η τσάντα της ήταν του οίκου Hermès και κοστίζει... 8.000 Ευρω!

Τόσο η Αφροδίτη, που σε ένα ωροσκόπιο δείχνει τα ρούχα, τα πράγματα και τα αντικείμενα, όσο και ο Ερμής, που είναι ο γενικός σηματοδότης των πραγμάτων που μεταφέρονται στον αστρολογικό χάρτη της Ελένης Μενεγάκη, βρίσκονται στο ζώδιο που συμβολίζει το στυλ, το γούστο και την κομψότητα, τον Ζυγό. Αμφότεροι σχηματίζουν σύνοδο με τον Δία (εξωτερικό, μεγάλα χρηματικά ποσά) δείχνοντας ότι για τα όμορφα ρούχα και τις τσάντες της πέρα από ότι πιθανόν προτιμά ξένες μάρκες, ξοδεύει... πολλά!

Δεδομένου ότι ο Ερμής (τσάντες, αυτοκίνητο, ταξίδια) της βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη (επίθεση) στον Αιγόκερω (φήμη) είναι πιθανόν γεγονότα που σχετίζονται με αυτοκίνητα, ταξίδια, τσάντες να είναι αφορμή για να πλήττεται το κύρος της και να επηρεάζουν αρνητικά την γενική εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό της. Αν αποδίδαμε σε λόγια (Ερμής) την ενόχληση (Άρης) που δημιουργείται από σχετικές κινήσεις της θα ήταν «προκαλείς, σου το λέω... προκαλείς!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved