Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 28/2 έως και 2/3

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάποια πράγματα πολύ εξτρήμ που να εκφράζουν όμως εσάς σε όλο τους το μεγαλείο. Η προσωπική σας ζωή πιθανόν να μπει σε μια συναισθηματική περιπέτεια και να μην ξέρετε αν έχετε αποφασίσει σωστά για την απομάκρυνση από μια σχέση ή όχι. Ο Παρθένος θα βρει πάντως τρόπο να σας κινητοποιήσει με την δική του προσωπική δράση. Σάββατο και Κυριακή ίσως να έχετε διάθεση να ξεκουραστείτε περισσότερο από το κανονικό γιατί μπορεί να το ρίξετε στον ύπνο ή σε πράγματα που δεν κάνετε συνήθως. Το να ονειρεύεστε δεν είναι και πολύ άσχημο αρκεί να το κάνετε κι αυτό με μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δράση σας μπορεί να είναι περιορισμένη γιατί δεν θέλετε να κινηθείτε ή να κάνετε υπερβολές. Προτιμάτε την ξεκούραση ή το να είστε αραχτοί για να δώσετε περιθώριο στον εαυτό σας να σκεφτεί όμορφα πράγματα, αφήνοντας πίσω όλη την αρνητική ενέργεια της εβδομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να μην νιώσετε μιζέρια ή αδυναμία γιατί δεν θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάποια χρήματα που περιμένατε θα σας δοθούν με ευκολία γιατί θα έχετε εσείς ήδη διαμορφώσει ένα καλό έδαφος. Η επαφή με Ιχθύ θα είναι εύκολη και πολύ συναισθηματική. Καλό είναι να μην αναβάλετε από έλλειψη οργάνωσης ή τεμπελιάς κάποια σχέδια που θα έχετε μέσα σε αυτές τις ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κάπως χαμένοι ή μπερδεμένοι. Τα συναισθήματά σας μπορεί να σας άγουν και να σας φέρουν και η συμμετοχή σας σε μια προσωπική εμπειρία που σχετίζεται και με την δουλειά σας ίσως χρειαστεί να είναι περισσότερο βιωματική. Η διάθεσή σας για να το ρίξετε έξω ίσως να σας αποσυντονίσει. Αν είστε μέσα σε μια προσωπική κατάσταση που παραπαίει μεταξύ πάθους και λύπησης θα πρέπει να την σταματήσετε άμεσα κυρίως με έναν άλλον Δίδυμο ή Ιχθύ. Το καλό είναι ότι θα έχετε κέφι να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις κοινωνικές ή ακόμα και σε πάρτι όπου θα χορέψετε και θα το ρίξετε έξω. Προσέξετε μόνο τα χρήματά σας και το ποτό, αν πιείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά την ένταση της εβδομάδας θα δείτε ότι θα έχετε την ευχέρεια να ξεκουραστείτε αλλά και να χαλαρώσετε. Για αυτό μην πηγαίνετε σε περιβάλλοντα που μπορούν να σας ρίξουν και να σας κάνουν να χάσετε την καλή ενέργειά σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και τίποτα σημαντικό να μην έχει συμβεί, θα νιώσετε βαθιά αισιοδοξία και οτιδήποτε γίνεται που δεν σας πηγαίνει δεν θα ασχολείστε μαζί του. Η σχέση με Καρκίνο, Ιχθύ ίσως να σας δώσει το πράσινο φως για συμβίωση ή για κάτι πιο σοβαρό. Η συχνότητα εξόδου με έναν Παρθένο πιθανόν να σας κάνει να δείτε την ζωή περισσότερο λογική αλλά χωρίς να απέχετε πάρα πολύ από την κοσμοθεωρία σας. Η οικογένεια θα σας κάνει καλό για αυτό προτιμήστε αυτές τις συνευρέσεις.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να πάτε σε ένα περιβάλλον που δεν σας αφήνει να κινηθείτε πολύ ελεύθερα. Όχι γιατί απαραίτητα δεν σας πηγαίνει αλλά δεν θα υπάρχει καθόλου πρόγραμμα τι θα κάνετε και πως θα περάσετε την ημέρα σας. Το μόνο κέρδος θα είναι ότι θα χαλαρώσετε, αλλά τελικά θα χάσετε και τον χρόνο σας χωρίς λόγο. Ένας Ιχθύς ίσως να είναι η αιτία της θολούρας σας αλλά συγχρόνως θα σας ανεβάσει τα συναισθήματα και την φαντασία στα ύψη. Γενικά όταν είστε μαζί περνάτε καλά, αρκεί να μην τον αφήσετε να κάνει πρόγραμμα μόνος του. Πάντως κάτι που περιμένετε και αφορά στο εξωτερικό θα δείτε ότι θα γίνει χωρίς να σας ζορίσει πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε στην επιρροή των άλλων και αυτό από την μια πλευρά είναι πολύ ευχάριστο αλλά από την άλλη χρειάζεστε σημαντική οργάνωση γιατί δεν μπορεί να συναναστρέφεστε με κάποιους και να μην υπάρχει ένα πρόγραμμα που να οριοθετεί τον πότε και το που. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα διευθετήσετε όλες τις δουλειές που έχετε μεταξύ σας. Ίσως πάντως να έλκεστε από καταστάσεις που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια ή τη στήριξή σας. Πιθανόν να διευρύνετε περισσότερο τις γνωριμίες σας και αυτό θα σας βοηθήσει στο να βάλετε ένα λιθαράκι που θα σας βοηθήσει. Η προσωπική σας πάντως σχέση θα έχει μεγάλη σημασία γιατί θα σας αυξήσει την ευαισθησία, αρκεί να μην το εξαντλήσετε το κομμάτι της λογικής.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι δεν είστε άνετα μέσα στον ίδιο σας τον χώρο κι ο λόγος είναι ότι ίσως να μην μπορείτε να σταθείτε μέσα στο χάος με τις συγκροτημένες απόψεις σας. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσετε τα δικά σας όρια για να μην χαθούν. Καλό είναι να οργανώσετε περισσότερο το πρόγραμμά σας και κυρίως, αν φύγετε για να περάσετε καλά, θα χρειαστεί να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Η σχέση με Αιγόκερω θα φτιάξει σιγά-σιγά γιατί κάνετε εσείς συνειδητά υπομονή. Ένα θέμα της οικογένειάς σας θα λυθεί πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ευνοείστε οπότε ότι ένταση να είχατε κάπως θα αρχίσει να αποφορτίζεται γιατί πιθανόν να βρεθεί μπροστά σας η εμπειρία που αναζητάτε ή η παρέα που θέλετε για να χαλαρώσετε. Πάντως αν περιμένετε να σας καλέσουν για κάτι τουλάχιστον για σήμερα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα γίνει και μάλιστα θα έχει και επιτυχία. Η προσωπική σας γοητεία θα έχει κάτι ιδιαίτερο οπότε μόνο με τον τρόπο που γνωρίζετε θα κατακτήσετε έναν Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο ή ακόμα και Αιγόκερω. Τα τυχερά παιχνίδια, η διασκέδαση, η χαλάρωση αλλά και η ελπίδα ότι κάτι καλό θα συμβεί σε ένα θέμα που έχει ξεκινήσει αυτές τις ημέρες θα υπάρχει σε έντονο βαθμό. Η διαίσθησή σας θα είναι αυτή που θα σας προστατέψει από τους παρείσακτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε έντονη συναισθηματική ανάμειξη και ίσων να γίνουν κάποια λάθη με τα άτομα που επικοινωνείτε. Πιθανόν να μην ολοκληρώσετε εύκολα την ιδέα που θέλετε να ακολουθήσετε γιατί δεν ξέρετε να κάνετε το διαχωρισμό στο τι σας συμφέρει και τι όχι. Αν θέλετε να πάτε κάπου, είτε εκδρομή είτε για φαγητό στο εστιατόριο με φίλους, καλό θα ήταν να κλείσετε έγκαιρα γιατί ενδέχεται να μείνετε στον αέρα και να σας χαλάσει την διάθεση. Μερικοί τολμηροί θα κάνετε μπάνιο στην θάλασσα ή ακόμα και σπορ στο βουνό. Επειδή καταπιάνεστε με πολλά αυτές στις ημέρες και στο τέλος χάνεστε, αν μπορείτε να είστε πιο συνειδητοί στο τι λέτε και τι κάνετε για να είστε προστατευμένοι και να μην υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις που σας αλλάζουν την διάθεση κάθε λίγο και λιγάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας είναι καλή και δείχνετε σαν να το διασκεδάζετε με κάτι που σας έχει συμβεί ή πρόκειται να συμβεί. Ο λόγος είναι ότι είστε πολύ πιο χαλαροί από τις άλλες ημέρες. Πιθανόν η ευαισθησία σας να είναι μεγαλύτερη και να μην μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και τα όρια σας αλλά τουλάχιστον δεν θα είστε στην τσίτα. Αν βγείτε για διασκέδαση θα περάσετε καλά γιατί θα είστε λιγότερο προγραμματισμένοι και πιο αυθόρμητοι. Οι ελλείψεις σας ίσως να μην είναι και τόσο τονισμένες γιατί θα δώσετε περισσότερο χώρο στο να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με κόσμο που σας δημιουργεί μια ευκολία στην επικοινωνία. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ ευχαριστημένος μαζί σας γιατί θα έχετε κοινά σημεία επαφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γενική παραδοχή κυρίως από τον ίδιο σας τον εαυτό ότι χρειάζεται να τον φροντίσετε και λίγο ίσως σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του. Μπορεί από αυτό και μόνο να θέλετε κάτι για σας χωρίς να νιώθετε τύψεις ή οτιδήποτε που σας αγχώνει και δεν σας δίνει την ευκαιρία να αλαφρώσετε από τα προβλήματα. Ίσως να το ρίξετε για λίγο στα γλυκά ή στο φαγητό. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα πρωτόγνωρα και να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας γιατί θα ζοριστείτε και θα χρειαστεί να ισορροπήσετε σε δύσκολες καταστάσεις. Τελικά θα δείτε ότι όλο αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα γίνετε συγχρόνως αρκετά πρακτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα σας χαρίζεται σήμερα αφού θα δείτε ότι θα έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί στην ροή χωρίς να συντονίζετε τίποτε ή χωρίς να προγραμματίζετε. Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνετε και το Σάββατο ή την Κυριακή γιατί θα χάσετε και πάλι τις ημέρες και δεν θα κάνετε κάτι που θέλετε εδώ και καιρό. Το να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα θα σας κάνει καλό και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με καλή ενέργεια. Καλό είναι να φροντίσετε και έναν Καρκίνο με τον οποίο άλλες φορές τα βρίσκετε και άλλες δεν είστε και πολύ καλά μαζί του. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δείτε ότι πρέπει να είστε περισσότερο αρμονικοί με τους γύρω σας και με τον τρόπο σας να συμμετέχετε ενεργά ώστε να έρθει ισορροπία αλλιώς θα αντιμετωπίσετε θέματα επικοινωνίας. Επίσης φροντίστε να μην είστε τόσο αναποφάσιστοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σε οτιδήποτε κάνετε, εύκολα και ανώδυνα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved