Ζώδια και αστέρια: The Voice - Τι απαντά η Μελίνα Ασλανίδου στην κριτική που δέχεται;

Η γνωστή τραγουδίστρια και coach του «The Voice» Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για την κριτική που δέχεται μετά τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

Ζώδια και αστέρια: The Voice - Τι απαντά η Μελίνα Ασλανίδου στην κριτική που δέχεται;


Η Μελίνα Ασλανίδου είναι Παρθένος με Ωροσκόπο Λέοντα γεγονός που δίνει στοιχεία και για την παρουσία της στο «The Voice» αλλά και για την στάση της απέναντι στην κριτική.


Η Μελίνα Ασλανίδου έχει τον Ήλιο της στο ζώδιο της Παρθένου, που σημαίνει ότι σκέφτεται πολύ και αναλύει τα πάντα, χωρίς πολλές φορές να έχει την τόλμη να τα εκφράσει, λόγω του ότι η εξωτερική έκφραση (Ήλιος) σε αντίθεση από το τι θα συνέβαινε σε ένα θετικό ζώδιο, αναχαιτίζεται από τη δεκτική και παθητική φύση που βρίσκεται (Παρθένος). Έτσι, πολλές φορές στο μουσικό σόου «The Voice» όταν μιλάει φαίνεται ότι παράλληλα σκέφτεται και παρατηρεί αυτά που λέει, βγάζοντας συχνά προς τα έξω ένα άγχος και μια ανασφάλεια. Ωστόσο, ο Ωροσκόπος της που βρίσκεται στον πύρινο Λέοντα δείχνει ότι έχει μια ζεστή ακτινοβολία και μπορεί να γίνεται το κέντρο της προσοχής και της χαράς.


Όσο αναφορά το θέμα της κριτικής με Ωροσκόπο Λέοντα θέλει να τη θαυμάζουν και πληγώνεται όταν την κριτικάρουν αρνητικά. Ωστόσο με τον Ήλιο στην Παρθένο σε κάθε τι που συμβαίνει αναζητά την χρησιμότητα. Έτσι, αν και δεν έχει σκεφτεί ότι μπορεί να είχε αρνητική κριτική, εδώ ευθύνεται ο Ωροσκόπος στον Λέοντα, όταν της συνέβη, ως Παρθένος, σκέφτηκε που μπορεί αυτή να την ωφελήσει.


Συγκεκριμένα είπε «Θα σου πω την αλήθεια... Δεν είχα σκεφτεί ότι θα υπάρχει και η αρνητική κριτική. Σε όλη μας τη ζωή, όμως, υπάρχει και η αρνητική και η θετική κριτική. Όταν η κριτική είναι εποικοδομητική και με βοηθάει να γίνω καλύτερος άνθρωπος, την ακούω πάντα με ανοιχτά αυτιά. Όταν δεν μου δίνει κάτι εμένα ως άνθρωπο, και δεν με βοηθάει να συνεχίσω, απλά το ακούω και το ξεχνάω».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved