Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - «Αυτά έλεγε και ο Λάτσιος…»

Στα εννέα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 της έλεγε πράγματα που στη συνέχεια δεν... κράτησε.

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - «Αυτά έλεγε και ο Λάτσιος…»


Με τον διελαύνοντα Άρη (πόλεμος, βολές) να βρίσκεται επί μήνες στον 7ο οίκο (σύζυγος, συνεργάτες) της Ελένης Μενεγάκη, η αντιδικία της παρουσιάστριας με τον πρώην σύζυγό της... καλά κρατεί!

Στην αγωγή που ο Γιάννης Λάτσιος της ζητά περίπου 1.600.000, η παρουσιάστρια, σε αγωγή – απάντηση, έχει αναφέρει: «Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση!».
Για το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του Ant1 άλλα της έλεγε και στη συνέχεια άλλα έκανε, αυτή τη φορά για την επαγγελματική του πορεία, πέταξε πρόσφατα η Σκορπιός παρουσιάστρια το «καρφί» της.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας την άποψη του Τζώνη Καλημέρη ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει πίσω από τις κάμερες είπε: «Αυτά έλεγε και ο Λάτσιος πριν από κάποια χρόνια και μετά τον είδαμε και μπροστά» αναφερόμενη στη συμμετοχή του ως κριτής στο DWTS.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved