Ζώδια και αστέρια: Ο Χρήστος Χολίδης έχει «παράπονα» στον έρωτα!

Για τον έρωτα και τις σχέσεις μίλησε ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτοντας γιατί ως τώρα δεν έχει νιώσει ότι τον αγάπησαν όσο αγάπησε εκείνος.

Ζώδια και αστέρια: Ο Χρήστος Χολίδης έχει «παράπονα» στον έρωτα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι δεν έχει λάβει από πρόσωπο με το όποιο είχε σχέση κάποια μεγάλη... απόδειξη αγάπης. Αν και ο ίδιος, ως Καρκίνος, είναι στοργικός και τρυφερός και δίνει μεγαλύτερη βάση σε αυτό που νιώθει, και όχι σε αυτό που η λογική πρεσβεύει, δεν αισθάνεται ότι κάτι ανάλογο ίσχυσε ποτέ και από την πλευρά πρώην συντρόφου του.

Η ερμηνεία που δίνει για αυτό το γεγονός είναι ότι ο καθένας αγαπά με τον τρόπο του και ότι ο ίδιος είναι πολύ παραπάνω δοτικός σε μια σχέση, και μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν θέλει να το αλλάξει αυτό.

Ο διελαύνων Πλούτωνας (μοιραία γεγονότα, αναγέννηση) τον προηγούμενο χρόνο βρισκόταν σε αντίθεση με τον Ήλιο (προσωπικότητα, αγάπη) ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών, δείχνοντας ότι ένα τέλος που έλαβε χώρα στη ζωή του το 2013 θα αποδειχτεί στη συνέχεια καταλυτικό για μια σημαντική επανέναρξη!

Όπως μια κακή συγκυρία -ή της μοίρα το γραπτό- ήταν αιτία για να παρατήσει το μπάσκετ και να γίνει τραγουδιστής, έτσι και ο δύσκολος χωρισμός του με τη Δούκισσα Νομικού, εν καιρώ θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν το τέλος της ερωτικής του ζωής, αλλά η αρχή μιας νέας πορείας στην οποία την υπογραφή θα έχει βάλει ... το πεπρωμένο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved