Ζώδια και αστέρια: Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Εγώ ακόμη λέω ότι ο Λιάγκας είναι φίλος μου»

Ο Υδροχόος Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες ήταν καλεσμένος στο «Νικ ο κλοκ» όπου μίλησε εκτός των άλλων και για την «παρεξήγηση» με το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά.

Ζώδια και αστέρια: Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Εγώ ακόμη λέω ότι ο Λιάγκας είναι φίλος μου»

Ο παρουσιαστής, ως εκπρόσωπος του Υδροχόου που έχει κυβερνήτη τον Ουρανό, έχει την τάση να απορρίπτει το παλιό και να καλωσορίζει το καινούργιο και, εν μια νυκτί, να κάνει αλλαγές που, ακόμα και αν δεν είναι συνειδητοποιημένες, ωστόσο εναρμονίζονται με τις πραγματικές τους προσδοκίες από μια σχέση ή μια κατάσταση.

Κάπως έτσι ο Υδροχόος Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν βρέθηκε να επιλέξει ανάμεσα στη «δοκιμασμένη» επιτυχία του δίδυμου Λιάγκα – Σκορδά και σε κάτι καινούργιο, που είχε μέσα την υπόσχεση της εξέλιξης και της προόδου, επέλεξε το δεύτερο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές. Ωστόσο, με τον γενέθλιο Ερμή (τρόπος σκέψης) στους Ιχθύες (σύγχυση) φαίνεται ότι κάπου δυσκολεύεται να εξηγήσει τους λόγους της επιλογής του και η ανάδρομη φορά, αυτή την περίοδο, του διελαύνοντα Ερμή στους Ιχθύες κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά, στην προσπάθεια να αποσαφηνίσει τις αιτίες της απόφασής του και το πώς βλέπει τον Γιώργο Λίαγκα, μάλλον περιέπλεξε τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Από τη μία ισχυρίστηκε «Εγώ ακόμη λέω ότι ο Γιώργος είναι φίλος μου» και από την άλλη σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά σχετικά με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά «Δεν λες πια τα ονόματά τους;», η απάντησή του ήταν: «Άκου, άκου, μην κάνεις τώρα τα «Λιαγκίστικα», δεν θα μου βάλεις λόγια στο στόμα».

Ηθικό δίδαγμα: Με Ερμή ανάδρομο και μάλιστα στους Ιχθύες, μη δίνεις συνέντευξη ή ανοίγεις συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις κάποια προηγούμενη παρεξήγηση… θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved