Ζώδια και αστέρια: Τhe Voice - Ποιο είναι το μυστικό «χαρτί» της Δέσποινας Βανδή;

Η Καρκίνος Δέσποινα Βανδή έχει αναλάβει μαζί με τους Αντώνη Ρέμο, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Stavento να ανακαλύψει και να αναδείξει The Voice... of Greece! Θα τα καταφέρει;

Ζώδια και αστέρια: Τhe Voice - Ποιο είναι το μυστικό «χαρτί» της Δέσποινας Βανδή;


Η τραγουδίστρια σε ρόλο coach για την ανάγκη ενός από τα μεγαλύτερα talent shows στον κόσμο, αναζητά τη φωνή... διαμάντι.


Μετά από τις τέσσερις blind auditions, στη διάρκεια των οποίων η Δέσποινα Βανδή όπως και οι άλλοι coaches, δεν έβλεπε τους διαγωνιζόμενους αλλά άκουγε μόνο τη φωνή τους, έχει πλέον στην ομάδα της, στην Teamvandi, 8 άτομα. Κρίνοντάς τα μόνο από τις φωνητικές τους ικανότητες η τραγουδίστρια πιστεύει ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση για «Τη Φωνή... της Ελλάδος».


Η Δέσποινα Βανδή πέρα από το αυτί της, ως Καρκίνος, έχει όπλο της και τη διαίσθησή της για την εκάστοτε blind επιλογή της. Τόσο ο Ήλιος (επιτυχία) της όσο και ο Ερμής (μηνύματα) της στο ωροσκόπιό της βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου (διαίσθηση) σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα (χάρισμα), υποδεικνύοντας ότι δεν έχει απλά διαίσθηση αλλά είναι προικισμένη με εξαιρετική ικανότητα να νιώθει ποια ψυχή, όχι απλά φωνή, θα γοητεύσει το κοινό.


Το γεγονός ότι ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, το καλοκαίρι θα φτάσει στο μάξιμουμ αυτή τη δυνατότητά της, ενεργοποιώντας την θετική όψη μεταξύ Ήλιου, Ερμή και Ποσειδώνα, δείχνει ότι, αν η διαδικασία του «The Voice» ολοκληρωθεί κοντά στα γενέθλιά της, τότε δεν αποκλείεται να είναι εκείνη από τους 4 coaches που θα έχει ανακαλύψει... «The Voice of Greece»! Χάρη στο μυστικό της όπλο... τη μεγάλη διαίσθησή της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved