Ζώδια και Αστέρια: Τελικός DWTS 4 - κι όμως... τα άστρα ψηφίζουν Ματιάμπα!

Όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει, ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ο μεγάλος νικητής του DWTS 4!

Ζώδια και Αστέρια: Τελικός DWTS 4 - κι όμως... τα άστρα ψηφίζουν Ματιάμπα!

Δείτε το σχετικό video

Ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύσαμε την Πέμπτη, 30/1

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του DWTS 4 στον μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής είναι η Κριός Κατερίνα Στικούδη και ο Τοξότης Ησαΐας Ματιάμπα.

Αμφότεροι είναι ζώδια της φωτιάς και, τόσο ο διελαύνων Ουρανός (δημοσιότητα, ρυθμός) όσο και ο διελαύνων Ποσειδώνας (τέχνη, χορός), σχηματίζουν θετικές όψεις στο ωροσκόπιο και των δύο, γεγονός που εξηγεί γιατί είναι το δίδυμο του τελικού στο Dancing with the Stars 4!

Ακριβή στοιχεία της γέννησης της τραγουδίστριας δεν έχουμε για να υπάρχει μια πλήρη εικόνα του αστρολογικού της χάρτη για αυτό θα βασιστούμε στα στοιχεία που προκύπτουν μόνο από την ημερομηνία γέννησης.

Την ημέρα του τελικού η Κατερίνα Στικούδη διαγωνίζεται με τον διελαύνοντα Άρη σε αντίθεση με τον Ήλιο ο οποίος δείχνει ανταγωνισμό αλλά και «ζημία» για το πρόσωπό της. Συγχρόνως, ο διελαύνων Κρόνος ενεργοποιεί τη γενέθλια αντίθεση Άρη – Κρόνου που έχει στο ωροσκόπιό της δείχνοντας μια αναμέτρηση στην οποία θα βγει χαμένη! Ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Δία προεικονίζοντας κάποια επιείκεια και αισιοδοξία!

Και πάμε στον Ησαία Ματιάμπα! Ο διελαύνων Δίας (τύχη) σε τρίγωνο με την Αφροδίτη (γυναικείο κοινό) δείχνει ότι ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο είναι πολύ δημοφιλής, κοινώς έχει ρεύμα! Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι το κοινό αποφασίζει, τότε έχουμε μια πρώτη ένδειξη ότι θα τον ψηφίσει! Κάτι που υποστηρίζουν και οι θετικές όψεις που θα κάνουν στο ωροσκόπιό του ο Ερμής (ανακοίνωση) και η Αφροδίτη (επιδοκιμασία) με γενέθλιους πλανήτες του. Μόνο «αγκάθι» οι αρνητικές όψεις που κάνουν εκείνη την ημέρα τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, δείχνοντας ότι ίσως να μην είναι και ο καλύτερος σε σχέση με άλλες φορές. Όμως υπερισχύει στα σημεία έναντι της Κατερίνας Στικούδη και πολύ πιθανόν να είναι ο νικητής του DWTS 4 γιατί είναι η γνώμη του κόσμου που μετράει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved