Ζώδια και αστέρια: Πάολα – Τάμτα: Ημίγυμνες αντάλλαξαν καυτά φιλιά στο στόμα

Μια εμφάνιση... σκέτη πρόκληση έκαναν η Καρκίνος Πάολα και η Αιγόκερως Τάμτα στο μαγαζί που τραγουδούν δίνοντας ένα καυτό φιλί στο στόμα!

Ζώδια και αστέρια: Πάολα – Τάμτα: Ημίγυμνες αντάλλαξαν καυτά φιλιά στο στόμα


Αν και οι δύο τραγουδίστριες έχουν συνηθίσει το κοινό τους σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, επί και εκτός πίστας, αυτή τη φορά ξεπέρασαν... κάθε προηγούμενο! Αιτία; Ο διελαύνων Ουρανός (πρόκληση) που βρίσκεται στον Κριό (τολμηρή εμφάνιση) και επηρεάζει έντονα το ωροσκόπιο και των δύο.
Στο ωροσκόπιο της Τάμτα πραγματοποιεί αντίθεση με το Δία, ενεργοποιώντας το τρίγωνο που σχηματίζει αυτός με τον Άρη της στον Υδροχόο, δείχνοντας ακόμα μεγαλύτερη απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλήψεις και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη έντονη τάση, αν όχι αγάπη της, για «πειραματισμούς».
Στο ωροσκόπιο της Πάολα ο διελαύνων Ουρανός που βρίσκεται στον Κριό πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη. Μια πιο σκληρή όψη σε σχέση με την αντίθεση δείχνοντας ότι η δική της εμφάνιση είναι αυτή που σοκάρει πιο πολύ και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!
Σε κάθε περίπτωση το έργο του Ουρανού πέτυχε διάνα! Οι δυο τραγουδίστριες κατάφεραν να αφήσουν τους πάντες άφωνους με την sexy παρουσία τους, ενώ με το άκρως αισθησιακό φιλί στο στόμα το σίγουρο είναι ότι θα συζητιούνται για πολύ καιρό ακόμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved