Ζώδια και αστέρια: Ο Λάκης Γαβαλάς ως άλλος Αδάμ «έφυγε» από τον κήπο της Εδέμ του DWTS4

Ο Λέων Λάκης Γαβαλάς, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, κατάφερε να φτάσει μέχρι το 12ο live του Dancing With The Stars.

Ζώδια και αστέρια: Ο Λάκης Γαβαλάς ως άλλος Αδάμ «έφυγε» από τον κήπο της Εδέμ του DWTS4


Με τη Σελήνη του στον Υδροχόο, την κατοικία του απρόβλεπτου Ουρανού και έναν «τονισμένο» Ουρανό στο ωροσκόπιό του, έχει αποδείξει ότι, όχι μόνο αγαπά την έκπληξη και την εκκεντρικότητα, αλλά και ότι είναι μέρος της ζωής του.


Έτσι, στο χθεσινό live του Dancing With The Stars, για μια ακόμη φορά κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο σχεδιαστής στο τέλος της πρώτης χορογραφίας έμεινε με ένα φύλλο συκής. Τι κι αν δεν ήταν πράγματι γυμνός και φόραγε ένα κολάν στο χρώμα του δέρματος με ραμμένο ένα φύλλο συκής στο σημείο των γεννητικών οργάνων; Ο Λάκης κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα!


Χθες ο Ουρανός του ήταν ενεργοποιημένος από τον διελαύνοντα Άρη που, σχηματίζοντας όψη τετραγώνου, προεικόνιζε ότι ο Λάκης Γαβαλάς θα ήταν για μια ακόμη φορά ο εαυτός του δηλαδή... ανατρεπτικός! Η συγκεκριμένη όμως διέλευση ενεργοποίησε και το γενέθλιο τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου που σηματοδοτεί εκτός των άλλων, ένα ξαφνικό και φουλ στην «πρόκληση»... τέλος!


Και πράγματι το φινάλε του Λάκη Γαβαλά Dancing With The Stars 4 ήταν απρόβλεπτο και εκκεντρικό! Ως πρωτόπλαστος στην πρώτη χορογραφία και τυλιγμένος με έναν όφι στη δεύτερη έκανε μια εκκεντρική έξοδο από το DWTS 4 που θα μείνει αξέχαστη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved