Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/1 έως και 17/1;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Γίνεται μια μικρή στροφή, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Τουλάχιστον θα εκφράζεστε πιο άνετα και κυρίως θα λέτε αυτά που θέλετε, επειδή μερικοί μπορεί να νιώθατε ότι είχατε φίμωτρο και ίσως τώρα να είστε καλύτερα. Την Πέμπτη όμως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστείτε και πιθανόν θα σταματήσετε να κινείστε ελεύθερα, γιατί θα υπάρχει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ή Καρκίνο θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί και να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τάκτ.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αναζητάτε να βρείτε κάτι πολύ δυνατό να σας συνεπάρει, πιθανόν μια γνωριμία η οποία δεν είναι φανερή. Ίσως σας εκθέτει και αυτό σας προβληματίζει, αλλά σας κάνει και σκέφτεστε πολύ όμορφα και ίσως να μην το στερήσετε από τον εαυτό σας. Η επαφή με έναν Κριό ή Ζυγό θα είναι κατά κάποιο τρόπο σαγηνευτική αλλά πολύ δύσκολη. Από την άλλη θα χρειαστεί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε περισσότερο φιλικοί με τη σχέση σας για να μην κοπεί η επικοινωνία. Κυρίως με έναν Υδροχόο ο οποίος ίσως να είναι απόμακρος και να εκδηλώνεται πραγματικά αλλοπρόσαλλα, αν και σας θέλει πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ανανεώνεται η σκέψη σας και γενικά ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις συζητήσεις σας, γιατί αρκετό καιρό νιώθατε φιμωμένοι και κυρίως εγκλωβισμένοι σε ευαισθησίες και πρέπει. Τώρα όμως θα είστε περισσότερο ευέλικτοι και θα αναζητάτε να επιλύσετε κάποια προβλήματα που έχετε – είτε μέσα από μηνύματα είτε μέσα από το κομπιούτερ είτε, όταν νιώθετε πολύ άνετα, μέσα από προσωπική συζήτηση. Η επαφή με Λιοντάρι θα είναι πολύ ζεστή και θα μοιραστείτε κυρίως κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε σε γενικές γραμμές πολύ αφοσιωμένοι στο πρόσωπο που σχετίζεστε στενά. Για αυτό θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να τα μοιράζεστε όλα και να παίρνετε από κοινού αποφάσεις. Αρκεί το άτομο να σας εμπνέει και να το εμπιστεύεστε, γιατί εσείς λειτουργείτε πολύ με την διαίσθηση. Η Πανσέληνος θα σας δώσει μια ώθηση στο να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας από τυπικής πλευράς, κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η συζήτηση μ' έναν Υδροχόο θα σας δώσει τη σπίθα που χρειάζεστε, αλλά όταν συναντηθείτε δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς θα γίνει.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε πολύ λογικοί για αυτό δεν εκφράζεστε και πάρα πολύ συναισθηματικά. Αυτό θα μπλοκάρει την προσωπική σας σχέση και θα πρέπει ότι πρόβλημα και να έχετε, ακόμα και ένα οικογενειακό αν το αντέχετε, να το κρατήσετε μακριά από την προσωπική σας σχέση. Όσο βέβαια μπορείτε, γιατί μερικές φορές είναι δύσκολο. Αν τώρα κάτι ξεκινάτε, μην το παγώσετε ξαφνικά, γιατί υπάρχουν προοπτικές να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε βαθιά συναισθήματα, αλλά τα φοβόσαστε και πιθανόν να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Κυρίως αν το άτομο είναι Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος. Η προσωπικότητά σας πάντως θα μετρήσει πολύ περισσότερο από παλιά και τα λόγια σας θα παίξουν ρόλο. Για αυτό να μην είστε απρόσωποι ή επικριτικοί γιατί εκεί τα χαλάτε όλα. Εμπιστευτείτε και θα δείτε ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια εσωτερική ευαισθησία η οποία θα σας οδηγήσει στην απόφαση της οικογένειας και του παιδιού.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Δεν είναι και πολύ εύκολα τα πράγματα όλο αυτό τον καιρό, για αυτό δεν είστε και πολύ εφησυχασμένοι, αφού συνέχεια πρέπει να απολογείστε για ότι κάνετε και να δίνετε λόγο κυρίως σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, επειδή δεν σας έχει εμπιστοσύνη ή δεν μπορείτε να έχετε σωστή επαφή. Όμως κάτι καλύτερο ξεκινάει και θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί. Πιθανόν ένα μικρότερο πρόσωπο να σας ξεσηκώσει που ίσως να είναι Υδροχόος. Τουλάχιστον θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για τρέλες και για φιλική συμπεριφορά και αυτό βοηθάει έναν πολύ κοινωνικό Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε γενικά αρκετά ψύχραιμοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όταν σας απασχολεί η σκέψη ενός Υδροχόου, θα νιώσετε ότι κάτι πάει να αλλάξει στην προσωπική σας ζωή και πιθανόν να βρείτε το κουράγιο να έρθετε πιο κοντά, παρόλο που μπορεί να είχατε εξαφανιστεί αυτό το διάστημα. Πάντως όταν κινείστε με την λογική τα καταφέρνετε πιο εύκολα να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Στον μόνο που δεν μπορείτε να αρνηθείτε είναι ο Κριός που έχετε βαθιά συναισθήματα για αυτόν και κυρίως έχετε μεγάλη σεξουαλική έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια καινούργια περίοδο για σας, γιατί θα απελευθερωθείτε από τα πρέπει και τα μη. Και πάνω από όλα θα εκφράζεστε πιο ελεύθερα, γιατί ο Καρκίνος σας έχει κάνει και παραμιλάτε. Τώρα θα είστε πιο φιλικοί και περισσότερο ανεβασμένοι. Πιθανόν ο Λέων και ο Υδροχόος είναι τα άτομα που σας ενθουσιάζουν γιατί σας θαυμάζουν κατά κάποιο τρόπο και αυτό σας αρέσει, γιατί δεν θέλετε να περνάτε απαρατήρητοι και κυρίως να παίζετε τον δεύτερο ρόλο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε αλισβερίσι με έναν Ιχθύ, αλλά δοκιμάζεστε αρκετές φορές και οι δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Εκφράζεστε επιτέλους περισσότερο συναισθηματικά, επειδή μερικές φορές νομίζετε ότι όταν δείχνετε τα συναισθήματά σας φαίνεστε αδύναμοι. Πιθανόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείξετε την ευαισθησία σας και θα εκφραστείτε πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η προσωπική σας ζωή πάντως μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να μην σας αρέσει πάρα πολύ, γιατί γενικά κρατάτε χαμηλούς τόνους. Στην Πανσέληνο όμως της Πέμπτης όλα μπορεί να συμβούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπήκε με φόρα για αυτό θα δείτε ότι κάτι σας ταρακουνάει ξαφνικά και πιθανόν να σας τραβήξει από τον λήθαργό σας. Χρειάζεστε επειγόντως μια αναβάθμιση η οποία θα αλλάξει καταρχάς τον τρόπο σκέψης και θα σας προσαρμόσει και πάλι στα δικά σας μότο. Η προσωπική έκφραση είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρχει για έναν Υδροχόο και δεν κάνει να την χάνετε, γατί είναι η δύναμή σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε μια πίεση από ένα Σκορπιό που ίσως είναι μεγαλύτερος σας. Βγάλτε συναίσθημα για να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε βελτιώσει κατά κάποιο τρόπο την χαοτική σας προσωπικότητα και σ' αυτό ίσως έχει βοηθήσει ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως. Γι' αυτό φροντίστε να κρατήσετε μια τάξη στην ζωή σας. Βέβαια μπορεί αυτό να σας βάλει σε ένα καλούπι και εσείς ν' αρνείστε την επαναφορά στην πραγματικότητα, αλλά ίσως να είστε καλά όσο ποτέ. Οπότε ξέρετε τον τρόπο. Ο σοβαρός σύντροφος σας πηγαίνει και σας βοηθάει πάρα πολύ. Το Λιοντάρι με τον τρόπο του προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Πιθανόν να μη\ σας προσεγγίζει με τον τρόπο που θέλετε, αλλά θα έρθει μαζί σας σε επαφή κάπως περίεργα και ίσως να επιστρατεύσει κι έναν κοινό σας φίλο.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved