Ζώδια και αστέρια: Σταμάτης Γονίδης: «Ο Ρόκκος δεν είχε να φάει»

Νέα σχόλια του Παρθένου Σταμάτη Γονίδη κατά του Υδροχόου Στέλιου Ρόκκου πυροδότησε εκ νέου τη μεταξύ τους κόντρα.

Ζώδια και αστέρια: Σταμάτης Γονίδης: «Ο Ρόκκος δεν είχε να φάει»


Δεν έχει περάσει καλά – καλά ένας μήνας που ο Σταμάτης Γονίδης είπε για τον Στέλιο Ρόκκο «Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και στην αχαριστία ο Ρόκκος θα το είχε σπάσει» και ο τραγουδιστής, καλεσμένος χθες στο ζεύγος Λίαγκα - Σκορδά, όχι μόνο εξήγησε τι εννοούσε αλλά έριξε και νέες βολές κατά του Στέλιου Ρόκκου.


Σύμφωνα με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Στέλιο Ρόκκο εκείνος τον «επέβαλλε» στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης όταν ένας επιχειρηματίας του είπε «πάρε αυτό το παιδί σε παρακαλώ, δεν έχει να φάει». Μετά από χρόνια, όταν ο Στέλιος Ρόκκος είχε γίνε όνομα και τραγουδούσε στην παραλιακή της Αθήνας, αρνήθηκε να τραγουδήσει δικά του τραγούδια δηλώνοντας «Γονίδη θα τραγουδήσουμε; Θα πάμε 100 χρόνια πίσω;!». Αυτός ήταν ο λόγος εξήγησε ο Σταμάτης Γονίδης που είπε για τον Στέλιο Ρόκκο ότι είναι αχάριστος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Στέλιος Ρόκκος «που έχει πέντε τραγούδια» δεν μπορεί να «χτυπά» έναν μεγάλο τραγουδιστή, τον Νότη Σφακιανάκη, που έχει 500 τραγούδια.


Άραγε αστρολογικά πώς εξηγείται αυτή η οξεία αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές; Οι Ερμής και Ουρανός είναι υπεύθυνοι για το νευρικό σύστημα. Στη μεταξύ τους συναστρία ο Ερμής (κουβέντες) του Στέλιου Ρόκκου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό (εκνευρισμός) του Σταμάτη Γονίδη και το αντίθετο. Έτσι, οι απόψεις και τα λεγόμενα τους ενός «κουρδίζουν» τα νεύρα του άλλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved