Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τα αισθηματικά της... «πουλάνε»

Η Ελένη Μενεγάκη και η προσωπική της ζωή βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τα αισθηματικά της... «πουλάνε»

Από το Δεκέμβριο όμως, η Αφροδίτη, που στο ωροσκόπιό της είναι δείκτης του γάμου, του συζύγου και των δικών, διελαύνει τον 10ο οίκο, που συμβολίζει την κοινωνική προβολή, την επιτυχία και την απήχηση.
Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για την αισθηματική της ζωή αλλά και τις δικαστικές υποθέσεις με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο έχει εκτοπιστεί στα ύψη!
Αστρολογικά, η παρουσία της Αφροδίτης στον 10ο, αν σχηματίζει θετικές όψεις, που στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη συμβαίνει αυτές τις μέρες, σηματοδοτεί την ανάδειξη της ομορφιάς, την προβολή ενός αισθηματικού θέματος και επιτυχείς ενέργειες αναφορικά με την προς τα έξω εικόνα όσο και την επαγγελματική ζωή.
Έτσι, του Άι- Γιαννιού σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Νικ ο' κλόκ» έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με ένα βαθύ ντεκολτέ, μίλησε για πολλά πράγματα όπως για το φλερτ που έχει δεχθεί στον αέρα της εκπομπής της, το ταξίδι τις Μαλδίβες αλλά και για τον αν θα ξαναπαντρευτεί... κι έτσι καθόλου τυχαία έφερε τον ALPHA στην πρώτη θέση τηλεθέασης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved