Ζώδια και αστέρια: Γρηγόρης Βαλτινός: «Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω»

Ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ως Λέων, αγαπά τη ζωή! Εξαιτίας όμως ενός μεγάλου του φόβου δηλώνει ότι θα ήθελε να βρει τη δύναμη να αυτοκτονήσει.

Ζώδια και αστέρια: Γρηγόρης Βαλτινός: «Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω»


Συνηθίζουμε να ακούμε πολλούς ανθρώπους να υποστηρίζουν ότι ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ο θάνατος. Στην περίπτωση όμως του Γρηγόρη Βαλτινού είναι τα γηρατειά που τον φοβίζουν και συγκεκριμένα, η ανημποριά που αυτά συνεπάγονται.


Η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι ο ηθοποιός λατρεύει τη ζωή και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρό της, αποτελώντας πηγή θαυμασμού και παράδειγμα μεγαλείου, θέλησης και ικανότητας. Το τετράγωνο που πραγματοποιεί ο Κρόνος (φόβος) με όλους τους πλανήτες του στον Λέοντα δείχνει πόσο φοβάται μη χαθεί αυτό! Το να έρθει δηλαδή η στιγμή που θα τον προσέχουν για το ακριβώς αντίθετο, επειδή θα είναι ένας ανήμπορος και δεν θα μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Αυτό για εκείνον δεν σημαίνει απλά το πέσιμο της αυλαίας της ζωής αλλά το χειρότερο τέλος της.


Γεγονός που εξηγεί γιατί δήλωσε: «Δεν θέλω την ανημποριά και το φόρτωμα στους άλλους. Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να φύγω μόνος μου. Να βρω έναν τρόπο να πεθάνω. Να βρω τη δύναμη να αυτοκτονήσω...».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved