Ζώδια και αστέρια: Ο Ιχθύς Μιχάλης Μουρούτσος χόρεψε ως «σπασίκλας». Άρεσε αυτό στις γυναίκες;

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος, με την γενέθλια Αφροδίτη (γυναίκες) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (γοητεία) αρέσει σε πολλές γυναίκες. Η Αφροδίτη του όμως κάνει και αντίθεση και με τον σκληροπυρηνικό Πλούτωνα!

Ζώδια και αστέρια: Ο Ιχθύς Μιχάλης Μουρούτσος χόρεψε ως «σπασίκλας». Άρεσε αυτό στις γυναίκες;


Στo χθεσινό 11ο live του DWTS 4 έγινε «σπασίκλας» για χάρη της πρώτης χορογραφίας και τον ξελόγιασε μια σεξοβόμβα. Οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν και του έδωσαν σύνολο 32 βαθμούς. Στη συνέχεια χόρεψε ένα ερωτικό tango, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς.


Ο Ιχθύς Μιχάλης Μουρούτσος, που είχε φτάσει... στην πηγή για την πεντάδα, ήθελε πολύ να πιει νερό και να βρεθεί στο 12ο live με τους πέντε καλύτερους του show χορού. Αυτό όμως που θα αποφάσιζε θα ήταν το κοινό και, στην περίπτωσή του, μάλλον το γυναικείο, στο οποίο έχει και πολλές θαυμάστριες.
Οι διελαύνοντες Ερμής (άποψη) και Αφροδίτη (γυναικείο κοινό), σχημάτιζαν θετική όψη με το γενέθλιο Κρόνο του και δυσμενείς όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Αν και ήταν μια καλή προσπάθεια, δεν άρεσε και τόσο. Το γυναικείο κοινό «κόλλησε» σε κάτι που δημιούργησε έντονη αποστροφή (έργο της εμπλοκής του Πλούτωνα). Ίσως, στον ρόλο του «σπασίκλα» να έλειπε ο απαιτούμενος σεβασμός, να υπήρχε μια προκατάληψη και μια απόλυτα αρνητική έκφραση για το πρόσωπο του, γεγονός ικανό να ωθήσει το γυναικείο κοινό να δείξει την αποδοκιμασία του με τον χειρότερο τρόπο.... μη ψηφίζοντας!


Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συμμετοχή του Μιχάλη Μουρούτσου στο DWTS 4 που, αν και «πέθαινε» για την πεντάδα, τελικώς έμεινε εκτός... εξαιτίας ενός «σπασίκλα»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved