Ζώδια και αστέρια: Γιώργος Λιάγκας: «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από έναν χρόνο ξαναγράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη, κάνοντας τον απολογισμό του για το 2013. Μιλάει για τον ερχομό του γιου του, την μεταγραφή του στον Ant1 και αυτούς που τον πρόδωσαν.

Ζώδια και αστέρια: Γιώργος Λιάγκας: «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…»


Ως Δίδυμος, ο Γιώργος Λιάγκας έχει το χάρισμα της επικοινωνίας και μπορεί άνετα να μοιράζεται τις σκέψεις του μέσω, τόσο του προφορικού, όσο και του γραπτού λόγου. Εκτός από παρουσιαστής της εκπομπής «Το πρωινό» έχει τη δική του στήλη σε γνωστή εφημερίδα ως δημοσιογράφος και, μέσω αυτής, έκανε την ανασκόπησή του για το 2013.
Χρονιά που επισκιάστηκε έντονα από την αρνητική επιρροή του απατηλού Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ήλιο του δείχνοντας αβεβαιότητα για επαγγελματικές επιλογές, λαθεμένες αποφάσεις, απογοήτευση και παραπλάνηση.


Έτσι, όπως εξομολογήθηκε, πήρε μεγάλο ρίσκο επαγγελματικά φεύγοντας μετά από 6 χρόνια από το Mega και πηγαίνοντας στον Ant1 μαζί με τη Φαίη Σκορδά. Απόφαση που, όπως γράφει, δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε σίγουρη ως προς την έκβασή της.


Αυτό όμως που τον πίκρανε περισσότερο το 2013 είναι το γεγονός ότι τον πρόδωσαν άνθρωποι που είχε εμπιστευτεί και στους οποίους είχε επενδύσει όνειρα. Μόνο που, λόγω ότι την επόμενη χρονιά η επιρροή του Ποσειδώνα θα συνεχίσει να είναι έντονη στο ωροσκόπιό του, προδοσίες, εξαπατήσεις, κλοπές και επαγγελματικές απογοητεύσεις θα ξαναπαίξουν στη ζωή του. Θα ζήσει όμως και χαρές και θα ανοίξει τα φτερά του και σε νέα πράγματα επαγγελματικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved