Ζώδια και αστέρια: Πανταζή - Στικούδη: Ισοψήφησαν αλλά μία πήρε την ασυλία

Η Ιχθύς Κλέλια Πανταζή και η Κριός Κατερίνα Στικούδη ισοψηφήσαν αλλά... μία πήρε την ασυλία!

Ζώδια και αστέρια: Πανταζή - Στικούδη: Ισοψήφησαν αλλά μία πήρε την ασυλία


Κλέλια Πανταζή και Κατερίνα Στικουδή έχουν γεννηθεί με έναν μήνα διαφορά. Η πρώτη τον Μάρτιο και η δεύτερη τον Απρίλιο του 1985. Είναι οι πιο μικρές, αυτή τη στιγμή, στο DWTS4 και αμφότερες θεωρούνται φαβορί!


Στο 10ο live του Dancing with the stars η Κατερίνα Στικούδη ήταν η πρώτη γυναίκα διαγωνιζόμενη που χόρεψε salsa και η Κλέλια Πανταζή η τελευταία. Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη πήραν 4 εννιάρια και, συγκεντρώνοντας η κάθε μία από 36 βαθμούς, βρέθηκαν να ισοψηφούν και να διεκδικούν το πολυπόθητο δώρο του 10ου live, δηλαδή την ασυλία.


Η βαθμολογία από το δεύτερο χορό, ο οποίος ήταν ομαδικός και οι δύο υποψήφιες για την πρωτιά ήταν σε αντίπαλες ομάδες, προστέθηκε στην αρχική τους και έκρινε την νικήτρια.


Ο διελαύνων Άρης (πρωτιά) σχημάτιζε τρίγωνο με το γενέθλιο Δία (επιτυχία) και της Κατερίνας Στικούδη και της Κλέλιας Πανταζή για αυτό και οι δύο διεκδίκησαν το να βρεθούν στην πρώτη θέση. Με τη διαφορά όμως ότι, στην περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη ήταν συγκλίνον και μόλις τότε, στις 29/12, έμπαινε σε επιρροή. Έτσι, η ενέργειά του, θα είναι πιο έντονη στο ενδέκατο live. Αντίθετα, της Κλέλιας Πανταζή ήταν αποκλίνον και λόγω του ότι βρισκόταν ήδη σε εφαρμογή από την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκονταν στο maximum της δυναμικής του. Πρώτη βγήκε στο 9ο live και συγκριτικά είχε πιο δυνατό πλεονέκτημα και για το 10ο .


Έτσι, η πρώτη ομαδική χορογραφία, με τους Μιχάλη Μουρούτσο, Κατερίνα Στικούδη και Λάκη Γαβαλά συγκέντρωσε 34 βαθμούς -που προστέθηκαν στην ατομική βαθμολογία τους- και η δεύτερη με τους Κλελια Πανταζή, Μαίρη Συνατσάκη και Ησαϊα Ματιάμπα κέρδισε 37 βαθμούς. Η Ιχθύς Κλέλια Πανταζή για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρέθηκε στην κορυφή και κέρδισε την ασυλία με 73 βαθμούς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved