Μίκαελ Σουμάχερ: Ένας Αιγόκερως στην μέγγενη Ουρανού και Πλούτωνα

Ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής του

Μίκαελ Σουμάχερ: Ένας Αιγόκερως στην μέγγενη Ουρανού και Πλούτωνα

Μάχη για τη ζωή του φαίνεται πως δίνει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ύστερα από ένα σοβαρό -όπως αποδείχθηκε- ατύχημα στις Άλπεις, καθώς έκανε σκι. Ο «Σούμι» κτύπησε στο κεφάλι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου και υποβλήθηκε σε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Η ανησυχία πλέον είναι μεγάλη αφού οι γιατροί αφήνουν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το astro.com, ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι Αιγόκερως, με Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ωροσκόπο του στην τελευταία μοίρα του Ταύρου (γεννήθηκε στις 3/1/1969 και ώρα 13:43, στο Hurth της Γερμανίας). Και βέβαια βλέποντας τον γενέθλιο χάρτη του δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει το «κλείδωμα» του διελαύνοντα Ουρανού και του διελαύνοντα Πλούτωνα επάνω στον γενέθλιο Ήλιο και την Σελήνη του που βρίσκονται αντίστοιχα στην 13η και 10η μοίρα του άξονα 9ου και 3ου οίκου (ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία).

Τυπικά μια τέτοια ένδειξη παραπέμπει σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής του Μίκαελ Σουμάχερ, αφού οι δύο αργοί πλανήτες ειδικεύονται στην ανατροπή των δεδομένων και την μεταμόρφωση μέσα από δύσκολες ή επώδυνες διαδικασίες. Αυτό ωστόσο θα μπορούσε να συμβεί με διαφορετικό τρόπο, αν στην γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Σελήνης δεν εμπλεκόταν και ο αστρικός Άρης στην 9η μοίρα του Ζυγού, ο οποίος πρακτικά «ευθύνεται» τόσο για την αθλητική ιδιότητα του Σουμάχερ, όσο και -δυστυχώς- για την τωρινή και δύσκολη περιπέτεια της υγείας του (ο πλανήτης σχετίζεται άμεσα με τα ατυχήματα). Ουσιαστικά λοιπόν και μέσα από το πρίσμα της σύνθεσης των τροπικών και των αστρικών θέσεων, έχουμε να κάνουμε τελικά με ένα τ-τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα-Ουρανού, ένα σχήμα που συνάδει με την σοβαρότητα της κατάστασης.

schumacher m

Η συνδρομή του Άρη στο σοβαρό ατύχημα του Σουμάχερ φαίνεται και στον τρέχοντα ετήσιο χάρτη του (την Ηλιακή επιστροφή του 2013-14), όπου έχει ένα τετράγωνο Άρη-Κρόνου.

Με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία και εφ' όσον η ώρα γέννησης του είναι σωστή, οι πιθανότητες για να βγει νικητής από την δοκιμασία είναι υπέρ του κι αυτό γιατί ο Ωροσκόπος του δεν φαίνεται να συμμετέχει σε κάποιου είδους «μοιραία» εμπλοκή. Από την άλλη πλευρά όμως τίθεται σοβαρά ένα νεύρο-κινητικό θέμα, αφού η αντίθεση των Φώτων στον άξονα της επικοινωνίας και της έκφρασης παραπέμπει ευθέως σε ανάλογες προσβολές.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει έναν ακόμη σκληρό αγώνα με το «μονοθέσιο» του, αυτή τη φορά βέβαια σε μια διαφορετική πίστα με αντίπαλο την μοίρα κι εδώ πια η νίκη δεν συνοδεύεται από σαμπάνιες αλλά από ένα απλό όσο και πολύτιμο δικαίωμα ζωής.

Διαβάστε επίσης

Σουμάχερ: «Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα συνέλθει»

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved