Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
papadopoulou

Πιο σέξι από ποτέ

«Και τι δεν θα έδινα» τραγουδά η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδουπούλου σε στίχους και μουσική Φοίβου και το video clip του τραγουδιού... είναι προ των πυλών! Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα η Λιονταρίνα αοιδός καταπλήσσει με το εντυπωσιακά όμορφο και γυμνασμένο της κορμί και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις ζαρτιέρες και τη σέξι διάθεση της φέρνει τον καύσωνα μες το χειμώνα. Σύμφωνα με τα άστρα η επόμενη διετία θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη αλλά με πολλά εμπόδια το 2014.

merkourh

Ρέντα στις διαφημίσεις

Η Ταυρίνα Δωροθέα Μερκούρη με τη μεσογειακή ομορφιά, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ. Το 2010 οι Dolce & Cabbana την είχαν επιλέξει να παίξει στη διαφήμιση του Martini Gold δίπλα στη Μόνικα Μπελούτσι, που όπως και η Δωροθέα Μερκούρη είναι εκπρόσωπος της Αφροδίτης με τη διαφορά ότι η Ιταλίδα ηθοποιός είναι Ζυγός. Λίγο πριν την άφιξη του 2014 ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανική εταιρεία επέλεξε το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιό για την παγκόσμια διαφημιστική της καμπάνια. Αναμφίβολα, με το γενέθλιο Δία (εξωτερικό) σε τρίγωνο με τον Άρη (εργασία- σεξουαλικότητα) δεν είναι να απορεί κάποιος που με όπλο το ελληνικό της ταμπεραμέντο έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

androutsou

Αχ αυτή η μάχη με τη ζυγαριά

9 στους 10 Τοξότες στη διάρκεια της ζωής του παλεύουν με τα περιττά κιλά. Με κυβερνήτη το Δία είναι επιρρεπείς στις υπερβολές και συχνά στις μεγάλες μερίδες φαγητού. Τοξότης είναι και η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, η Ξανθίππη του 50-50 και κάποια παραπάνω κιλά την ταλαιπωρούσαν επί καιρώ. Με τον διελαύνοντα όμως Κρόνο, τον πλανήτη του περιορισμού σε σύνοδο με την Αφροδίτη της που αντιπροσωπεύει τις απολαύσεις η ηθοποιός έχασε 13 κιλά. Τώρα, αν σαν Τοξότης, κάποια στιγμή τα βάλει πάλι, ε, δεν έγινε και κάτι. Εξάλλου όπως έχει δείξει και το πρόσφατο παρελθόν της η επιτυχία κιλά δεν κοιτά.

karafwths

«Άλμα ζωής»

Το ζώδιο της Παρθένου είναι συνυφασμένο με την έννοια της προσφοράς και της υγείας. Ο Κώστας Καραφώτης που έχει γεννηθεί στον αστερισμό της Παρθένου το καλοκαίρι δέχτηκε να βοηθήσει το σύλλογο «Άλμα ζωής» που δραστηριοποιείται για τον καρκίνο του μαστού, τραγουδώντας το τραγούδι του συλλόγου. Ο τραγουδιστής αν και πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι «Μη γυρίσεις» εντούτοις με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (απογοήτευση) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του (καριέρα) φαίνεται πως τα επαγγελματικά του σχέδια δεν πάνε όπως τα επιθυμεί. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα...

karra

Κατά βάση είμαι μελαγχολική, απαισιόδοξη και σκοτεινή

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά αν και είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, Ζυγός, εντούτοις η ομορφιά της δεν είναι η πηγή της δύναμής της. Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη της σε θέση πτώσης γίνεται κατανοητό από αστρολογικής πλευράς γιατί νιώθει ότι δεν ανήκει στους δυνατούς ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, με τον Δία και τον Ουρανό σε ευμενή όψη μεταξύ τους στο ωροσκόπιό της και μάλιστα και με τους δύο σε θέση έξαρσης, κάθε φορά που θα τολμάει, θα ξεκινά καινούργια πράγματα και θα κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές θα πετυχαίνει και θα καταφέρνει να αναπληρώνει τις αδυναμίες της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved