Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 2/12 έως και 6/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είναι η εποχή που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και εσείς θα χρειαστεί να ανασκουμπωθείτε για να συμφιλιωθείτε ακόμα και με την πιο δύσκολη προσωπική σχέση. Και ο λόγος είναι ότι αυτή την εποχή δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι. Και όχι απαραίτητα με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά πιθανόν οι συνθήκες να μην ευνοούν και να είστε πολύ απασχολημένοι με δουλειές ή προβλήματα τα οποία δεν σας αφήνουν να δείξετε την αγάπη σας. Και μπορεί επίσης το πρόσωπο που είστε μαζί να είναι κάπως απομακρυσμένο λόγων οικογενειακών υποχρεώσεων ή επαγγελματικών. Για αυτό να προσπαθήσετε όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι αλλά και ζεστοί. Όλα είναι πολύ συγκρατημένα, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω ίσως να μην είστε πολύ αυθόρμητοι. Από τις 5.12 θα αλλάξει το σκηνικό. Η ένταση με έναν Παρθένο θα είναι πολύ δυναμική.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Φυσάει ένας άνεμος ελευθερίας και εσείς θα πρέπει να "πιάσετε" το πνεύμα του γρήγορα, γιατί τις πιο πολλές φορές αντιδράτε αργά. Ευτυχώς έχετε ανταπόκριση από ένα πρόσωπο το οποίο σας κάνει πολύ καλό γιατί είστε γειωμένοι μαζί του. Με τον Σκορπιό υπάρχει μια έντονη σχέση. Αυτόν τον καιρό μπορεί να υπάρχει απόσταση για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Καλό είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά σας με τα συναισθηματικά, γιατί δεν θα βγει σε καλό για κανένα. Είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στον έρωτα γιατί είστε άτομα της Αφροδίτης και ίσως να μην αντέχετε να ζείτε για πολύ καιρό ανέραστοι. Ανακαλύψτε βαθιά το αρχέγονο στοιχείο που κουβαλάτε μέσα σας και μην αρνείστε την φύση σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μοιραστείτε ένα όμορφο γεύμα κάτω από το φως των κεριών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε πολύ ανοικτοί και επικοινωνιακοί για αυτό σίγουρα θα γνωρίσετε κάτι καινούργιο, είτε ταξιδεύοντας, είτε μιλώντας και γνωρίζοντας διαφορετικό κόσμο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ανταλλάσετε πιο εύκολα την ενέργεια και το δυναμικό σας. Ο Τοξότης μπορεί να είναι κυρίαρχο πρόσωπο στην ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ίσως να υπάρχει ένας έντονος μαγνητισμός με Παρθένο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και θα δείτε μεγάλες διαφορές. Η προσωπικότητά σας θα μετρήσει και στο να διατηρήσετε την σχέση σας σε καλό επίπεδο αλλά και να μιλήσετε για θέματα οικογένειας, κυρίως με Αιγόκερω. Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στον άξονά σας θα δείτε ότι θα φέρει ένα πολύ μεγάλο και θετικό ξεκαθάρισμα με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ήξεις-αφήξεις στην ζωή σας. Η ξαφνική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο δεν θα σας... χαλάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε εσωτερικά μηνύματα ελευθερίας και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που μπορεί να μην πηγαίνει και πάρα πολύ στον ψυχισμό σας. Γιατί εσείς δεν έχετε μάθει να είστε και πολύ ανεξάρτητοι. Προτιμάτε να είστε περισσότερο συναισθηματικοί, παρά τόσο ελεύθεροι και διαθέσιμοι. Από την άλλη έχετε ένα προσωπικό μαγνητισμό για αυτό παρά τη δυσκολία σας θα έχετε μια μεγάλη εύνοια. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι μπορεί να πάρετε από κοινού με το πρόσωπο που είστε μαζί πιο εύκολα απόφαση για γάμο. Ο Τοξότης μπορεί να σας βγάζει έξω από τα νερά σας και να σας αιφνιδιάζει με ξαφνικές εκπλήξεις. Οι πιο τολμηροί μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε έναν ξεχωριστό δρόμο, να είστε πολύ απρόβλεπτοι και οι άλλοι να εκπλαγούν με εσάς. Πάντως, αν σας βγει να δράσετε πολύ διαφορετικά, μην το στερήσετε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε περισσότερο να σας καίει ο πόθος ο ερωτικός γιατί έχετε φωτιά μέσα σας που τώρα εκδηλώνεται. Η επιστροφή ενός προσώπου που κρατούσε αποστάσεις από εσάς θα σας χαροποιήσει πάρα πολύ, αλλά θα δείτε ότι δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι θα κάνετε. Αν έχετε φτιάξει την ζωή σας μ' ένα πρόσωπο ίσως το παρελθόν να σας έχει μείνει απωθημένο. Θέλετε δηλαδή να πάρετε μια ρεβάνς αλλά από την άλλη έχετε φτιάξει μια νέα σχέση και έτσι θα είστε κάπως μπερδεμένοι. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει, γιατί όταν θέλετε έχετε καλή σχέση μαζί της. Μερικές φορές νιώθετε ενοχικά απέναντι σ' έναν Αιγόκερω και προσπαθείτε να μην τον αδικείτε, αλλά είναι δύσκολο να τα βρείτε γιατί έχετε διαφορετικά πρότυπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σας ακόμα κυριαρχεί κυρίως στους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως να είστε αρκετά εκρηκτικοί και μαγνητικοί. Θέλετε να γοητεύσετε πιθανόν έναν Κριό αλλά δεν ξέρετε πως θα το κάνετε. Έχετε μεγάλη πάντως διάθεση να σταθείτε απέναντι σε όλες τις δυσκολίες και πάνω από όλα να τα βρείτε με έναν Τοξότη γιατί σας ενθουσιάζει που είναι τελείως διαφορετικός από εσάς, αφού σας μεταδίδει τη χαρά της ζωής. Ο Αιγόκερως είναι μια πιο σταθερή σχέση και ίσως σας δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια. Πιθανόν μερικοί από εσάς να γνωρίσετε ένα νεώτερο πρόσωπο και να σας τραβήξει πάρα πολύ. Αφήστε τις αναστολές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε από τα ανερχόμενα ζώδια στον ερωτικό τομέα και ο λόγος είναι ότι μετά από λίγες μέρες θα ανεβεί πολύ η ενέργεια σας και κυρίως η ερωτική σας λίμπιντο. Για αυτό αφήστε την ματαιοδοξία και τη μελαγχολία και προετοιμαστείτε για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, επειδή βγαίνετε περισσότερο από άλλες φορές και έχετε διάθεση να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Γενικά, έχετε το πρόσταγμα και σίγουρα άνεση και προσωπική γοητεία. Υποχρεώσεις οικογενειακές αλλά και κάποιες προσωπικές ενοχές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με έναν Αιγόκερω. Παραμείνετε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Κάπως έχετε ηρεμήσει, αν και κάποιες σκέψεις που κάνετε πιθανόν να σας δημιουργήσουν ψυχρότητα και πιθανή απομάκρυνση από ένα Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο. Το ζητούμενο είναι να βάλετε τα όρια σας και να μην συμμετέχετε σε συζητήσεις που δεν σας πηγαίνουν. Αλλά μην το παρακάνετε γιατί δεν θα κάνει ούτε σε εσάς καλό. Πάντως, πάνω που νιώθετε μοναξιά και απομόνωση, ίσως να γνωρίσετε ένα μεγαλύτερο και πιο ώριμο πρόσωπο και να σας καλύψει σε πολλά πράγματα. Σταματήστε όμως να θέλετε το κοντρόλ γιατί εκεί που είναι που τα διαλύετε όλα. Ο Δίδυμος είναι μια νότα δροσιάς για σας, αρκεί να τον χειριστείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Παίρνετε σιγά σιγά τα πάνω σας και ο λόγος είναι ότι μετά τον Ήλιο που έχει μπει στο ζώδιο σας, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/12 σε συνδυασμό με τον Ερμή από τις 5/12 επίσης στο ζώδιο σας. Θα κάνετε μια μεγάλη εκκαθάριση στις προσωπικές σας σχέσεις και θα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την ζωή, γιατί αρκετά έχετε κλειστεί όλο τον τελευταίο καιρό. Μερικοί νιώθετε στεναχωρημένοι ή ακόμα και προδομένοι από φίλους. Πιθανόν να έχετε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο το οποίο δεν σας φέρθηκε ανάλογα με την αγάπη που του έχετε δώσει. Η προσωπικότητά σας είναι έντονη και μερικές φορές προκαλεί. Να είστε προσεκτικοί αν σχετίζεστε με έναν Δίδυμο, ή Ιχθύ των τελευταίων ημερών, γιατί θα υπάρχει μια απομυθοποίηση στο όνειρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ότι και να γίνει να θυμάστε ότι έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και θα βγείτε στο τέλος εσείς νικητές. Ακόμα κι αν έχετε μια απομάκρυνση από το άτομο που σας αφορά, εσείς θα καταφέρετε με τον τρόπο σας και με την προσωπική σας στάση να κερδίσετε με την συμπεριφορά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γιατί η καρδιά σας είναι περισσότερο ανοικτή και μπορείτε να δείτε και τα δικά σας λάθη. Οπότε, αν τα παραδεχτείτε, σίγουρα θα έρθετε κοντά. Από την άλλη, η προσωπική σας εμφάνιση θα παίξει ρόλο στον περιβάλλον σας, γιατί όσο και να είστε πεσμένοι από άλλες υποθέσεις, προσπαθείτε να είστε όσο μπορείτε όμορφοι για να εισπράττετε προσωπική ευχαρίστηση. Ο Δίδυμος πιθανόν να σας πλησιάσει πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε σε φάση που κάπως ανοίγεστε και είστε περισσότερο δοτικοί και ζεστοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αρκετές φορές έχετε κατηγορηθεί ότι δεν έχετε συναισθηματική προσέγγιση. Εσείς τελικά μέσα σας δεν είστε έτσι αλλά δεν μπορείτε να δείξετε κάτι άλλο. Τώρα όμως θα είστε πιο ζεστοί και εκδηλωτικοί γιατί έχετε την τάση να έρθετε πιο κοντά. Η ελευθερία του λόγου θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για σας και με αυτόν τον τρόπο θα ανοιχτείτε περισσότερο. Ο Καρκίνος σας αρέσει πάρα πολύ και θα χρειαστεί από την πλευρά σας να σταθείτε περισσότερο δίπλα του, κυρίως με τα οικογενειακά ή προσωπικά του προβλήματα. Από την άλλη η επικοινωνία με έναν Υδροχόο που είχε σταματήσει θα ξεκινήσει σιγά σιγά και πάλι, αλλά πολύ δειλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε ελεύθεροι και περισσότερο δοτικοί, για αυτό θα ζήσετε πιο εύκολα κάποιες προσωπικές στιγμές. Ο λόγος είναι ότι δεν θα είστε τόσο ντροπαλοί και θα ξανοιχτείτε. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει τον προσωπικό σας αέρα, γιατί τον τελευταίο καιρό είστε μεν δραστήριοι αλλά όχι πολύ επικοινωνιακοί, επειδή μερικοί από εσάς βγάλατε έντονα τον θυμό σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα δώσετε περισσότερη αξία σε ένα άτομο που ίσως τελικά να μην μπορεί να σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι. Μερικές φορές λένε πως ό,τι μας πονάει μας κάνει πιο δυνατούς. Εσείς καλύτερα να μην το πιστεύετε αυτό, γιατί έχετε την τάση να παίζετε τον ρόλο του θύματος. Μοιράστε τη γλυκύτητα που θέλετε να δείξετε και μην επηρεάζεστε από την αρνητική στάση ενός ατόμου. Κάποιοι από εσάς έχετε πάρει απόφαση να σοβαρευτείτε και να ακολουθήσετε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να μην είναι ο μεγάλος έρωτας, αλλά τουλάχιστον θα νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα μαζί του.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved