Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
isaas-matiaba

Τα κιλά δεν στέκονται εμπόδιο για όμορφο χορό

O Ησαΐας Ματιάμπα, που συμμετέχει στο Dancing with the stars 4, είναι ένας πληθωρικός Τοξότης. Στο γενέθλιο ωροσκόπιό του ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του χαρίζοντας του αισιοδοξία, χιούμορ και κιλά. Το βάρος του αρκετές φορές έχει σχολιαστεί ενώ όταν ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό mou» o Πέτρος Κωστόπουλος τον ζύγισε on air. Ωστόσο, αν και γεματούλης χορεύει αρκετά καλά και με τη βοήθεια του διελαύνοντα Ουρανού μπορεί να συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα.

gardelis

Ξανά στην τηλεόραση

Στα τηλεοπτικά δρώμενα επέστρεψε το 2010 ο Σταμάτης Γαρδέλης, συμμετέχοντας στο DWTS και στο «Μίλα μου βρώμικα». Ο Ουρανός ήταν τότε αυτός που βοήθησε να τον «ανακαλύψει» πάλι η τηλεόραση, ο Ουρανός είναι αυτός πάλι που του δίνει την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα σήριαλ που πριν καν ξεκινήσει έχει γίνει γνωστό. Ο λόγος για το «Δια ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου που θα προβληθεί στην ΟΤΕtv και αμέσως μετά στον Alpha. Η επόμενη πενταετία θα του δώσει και άλλες τέτοιες ευκαιρίες.

foureira

Άνεμος αγάπης

Ο Κρόνος σχετίζεται με τον χρόνο και σε θετική όψη με τον Ήλιο που συμβολίζει το σύντροφο σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο μπορεί να φέρει έναν παλιό έρωτα στο προσκήνιο. Αυτή την όψη έχει αυτή την εποχή στο ωροσκόπιο της η Ελένη Φουρέιρα που μετά από πέντε χρόνια φαίνεται πως τα ξαναβρήκε με τον Γιώργο Σαμαρά. Άνεμος αγάπης πνέει στη ζωή της ενώ τον Απρίλιο και Μάιο του 2014 θα φυσήξει ούριος άνεμος και στα επαγγελματικά της.

pilixou

Με πιο σοβαρό προφίλ

Η Ιχθύς, Ιωάννα Πηλιχού, με ταλέντο, πέρα από την υποκριτική, στο τραγούδι και στο χορό φέτος συμμετέχει στο οικογενειακό μιούζικαλ «Annie» με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Δίας φέτος και του χρόνου της δίνει τύχη και ευκαιρίες. Από την άλλη, ο Κρόνος θα τη βοηθά να κάνει επιλογές αξιοποιώντας αυτά που γνωρίζει καλά και να πετύχει αυτά που επαγγελματικά επιθυμεί ακόμα και αν χρειαστεί να κουραστεί ή να δουλέψει σκληρά. Πολύ πιθανόν να τη δούμε πιο ώριμη ή να φαίνεται πιο μεγάλη.

marietta3

Γλυκιά γεύση της άφησε η τηλεόραση

Στο πλατό του «Μες την καλή χαρά» βρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά το περασμένο Σάββατο. Ως εκπρόσωπος των Ιχθύων η διάθεση της είχε εναλλαγές. Από τη μία, συγκινήθηκε βλέποντας τη φωτογραφία του πατέρα της και από την άλλη ξεκαρδίστηκε στα γέλια και μάλιστα σε μια περίπτωση με πιπεράτο ανέκδοτο που είπε η ίδια. Μίλησε για την περίοδο που ήταν στην τηλεόραση, τις δύσκολες και τις όμορφες στιγμές αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα μελλοντικά της σχέδια. Με τον Ουρανό σε σύνοδο με τον ενθουσιώδη Άρη της πολύ πιθανόν το 2014 να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved