Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
kefaleas

Τον κέρδισε το θεατρικό σανίδι;

Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Φαίδωνας Κεφαλέας ξαναέρχεται στο προσκήνιο αυτή τη φορά με έναν νέο ρόλο, αυτού του ηθοποιού. Έκανε μαθήματα υποκριτικής στην Νέα Υόρκη και φέτος παίζει στην παράσταση «Sorry I'm Greek» που έχει την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου. Την επόμενη χρονιά Ουρανός και Πλούτωνας θα «χτυπούν» τον Ήλιο του και τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή θα συναντήσει έχθρες ενώ θα προκύψουν και απρόβλεπτες αλλαγές.

pounenths

Έσβησε το πρώτο του κεράκι

Ένα χρόνο στο νέο μουσικό του σπίτι, τον Λάμψη 92,3 έκλεισε ο Μάκης Πουνέντης και πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και όχι μόνο του έδωσαν τις ευχές τους ενώ οι συνεργάτες του έφεραν μια τούρτα μιλφέιγ. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός είναι Ταύρος και με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε τρίγωνο με τον Ήλιο του βρίσκεται σε μια περίοδο αναγέννησης. Μετά από πολλά χρόνια στον Ρυθμό και στη Heaven έφυγε για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα που όπως δείχνει ο Πλούτωνας ήταν βαθιά του επιθυμία.

adonis-remos-anna-vissi

Ρέμος - Βίσση μαζί

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έχει τον Ήλιο στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Δία, τον πλανήτης της τύχης, γεγονός που δικαιολογεί την λαμπρή του καριέρα. Από τις 12 Δεκεμβρίου ενώνει τις δυνάμεις του με την Άννα Βίσση στο πρώην Αθηνών Αρένα νυν Pantheon σε μια τρίωρη μουσική παράσταση που αμφότεροι φιλοδοξούν να μείνει χαραγμένη στη μνήμη του κοινού. Η επόμενη χρονιά είναι δύσκολη για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και ιδιαίτερα για αυτές εκτός τραγουδιού όμως δεν παύει να έχει τη στόφα του αγωνιστή.

KANAKHS ANTWNHS

Με αλλαγμένο λουκ

Το Ράδιο Αρβύλα έκανε πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου αποδεικνύοντας πως για έβδομη χρονιά αποτελεί σταθερή αξία. Εκτός από την απουσία των δύο πρώην συμπαρουσιαστριών Χριστίνα και Ευγένια αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το... τριχωτό της κεφαλής του Αντώνη Κανάκη. Το μαλλί του Υδροχόου παρουσιαστή είναι πλέον... πυκνό. Προσθετική ή εμφύτευση το σίγουρο είναι πως με τη γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με τον Κρόνο το πλούσιο μαλλί ήταν καημός του.

Eleutheria-Eleutherio

Και μαζί και χώρια

Σκαμπανεβάσματα περνά η ερωτική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου αφού Ουρανός και Πλούτωνας «προσβάλλουν» αυτόν τον καιρό το γενέθλιο Άρη της. Η νεαρή, όμορφη τραγουδίστρια αν και είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον Ανδρέα Γεωργίου, πρωταγωνιστή του "Μπρούσκο" δήλωσε πως αν και ζουν ένα διάλλειμα είναι μαζί αγαπημένοι χωρίς να έχουν προσδιορίσει τη ακριβώς σχέση έχουν. Από ό, τι φαίνεται τη λύση θα τη δώσει από την επόμενη χρονιά ο Κρόνος που θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο της δείχνοντας ένα τέλος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved