Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
barbarigou prwino mou 0

Για ποιό γλυκό της τρελαίνονται οι νέες κοπέλες;

Κάθε ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε η στήλη της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην πρωινή εκπομπή «Το πρωινό». Η τηλεθέαση στο γυναικείο νεανικό κοινό έφτασε στο αστρονομικό...93,7% και ο Γιώργος Λιάγκας το έβλεπε και έτριβε τα μάτια του όπως σχολίασε στον αέρα δίνοντας της τα συγχαρητήρια. Ο Ερμής της που συμβολίζει το νεαρό κοινό δέχεται αυτόν τον καιρό θετική όψη, από το Δία, τον πλανήτη της εύνοιας. Και για να μην αναρωτιέστε τι μαγείρευε τότε η Αργυρώ Μπαρμαρίγου θα σας το αποκαλύψουμε... πραλίνα κέικ με μαρμελάδα και λιωμένη σοκολάτα.

konstantinidi

Πλάκα, πλάκα το είπες όμως...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ως Υδροχόος έχει έμφυτο ταλέντο στο να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Εχτές, στην εκπομπή «Πρωινό mou» που ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να την πειράξει της είπε ότι είναι χαρούμενος που βλέπει το DWTS με την Δούκισα Νομικού. Η ηθοποιός που προ καιρού είχε δηλώσει ότι το χορευτικό σόου χωρίς τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι μισό ενοχλήθηκε και το ύφος και η απάντηση της το έδειξαν... με τη μία. Με τον Ερμή στον Κριό και να θέλει δεν μπορεί να μασήσει τα λόγια της.

katerina kainourgiou 386 99800

"Ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπώ πραγματικά"

Για μια πολύ σημαντική σχέση της ζωή της έγραψε στο blog της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε να μην τα παίρνει όλα σοβαρά και να χαμογελάει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Ως Ταυρίνα έχει ανάγκη από σταθερές σχέσεις και φοβάται τις αλλαγές. Έτσι, ένας από τους μεγάλους τους φόβους όπως δήλωσε είναι μήπως χρειαστεί να αποχωριστεί τον Νικό Μουτσινά καθώς πια τον θεωρεί οικογένεια της.

kavdas

Οι σκληρές πρόβες δεν απέδωσαν...

Τι κι αν ο Άλεξ Κάβδας έλιωσε στις πρόβες για να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στο live του DWTS 4 της Κυριακής που μας πέρασε. Ο χορός του συγκέντρωσε μόνο 20 βαθμούς ενώ τα σχόλια των κριτών ήταν αρνητικά. Ο Κρόνος αυτήν την εποχή σε σύνοδο με τον Άρη του, βάζει εμπόδια στην απόδοσή του. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει σκληρά και αυτό θα φανεί και θα ανταμειφθεί στα επόμενα live του χορευτικού σόου.

MIXALIS MOYROYTSOS

Απ' τα ψηλά, στα χαμηλά

Ο Μιχάλης Μουρούτσος από Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τάε κβον ντο έγινε χορευτής για χάρη του «Dancing with the stars 4». Με έναν Άρη στο ζώδιο της Παρθένου εργάζεται μεθοδικά και με πρόγραμμα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Άρη του θα έχει ως αποτέλεσμα, λάθη, ατυχήματα, χασίματα, κινήσεις που δεν θα «βγαίνουν», θα διχάζουν, θα απογοητεύουν και εν τέλει δεν θα αποδώσει αυτά που στο πρώτο live έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να πετύχει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved