Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
e2a03effec05b6dfd3c34704e894710e L

Αέναος αγώνας με τα κιλά

Η γοητευτική Ελισάβετ Μουτάφη είναι μια δυναμική Σκορπίνα που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Συχνά περνάει φάσεις που τρώει και παίρνει κιλά και αυτό γιατί ο Δίας ο πλανήτης της αύξησης κάνει αντίθεση με τον Ήλιο της. Μετά τα χάνει μέσα από διατροφή αφού ο περιοριστικός Κρόνος που πραγματοποιεί και αυτός όψη με τον Ήλιο της πιέζει για την απώλεια τους. Φέτος όσο και το 2014 θα είναι ιδιαίτερα έντονες οι αυξομειώσεις του βάρους καθώς Δίας και Κρόνος θα «ασπεκτάρουν» εναλλάξ τον Ήλιο της. Πάντως και με τα λίγα και τα πολλά είναι μια κούκλα!

ta-tourkika-sirial-einai-hamilou-epipedou-douleies

Άργησα να πιστέψω στη γυναικεία φιλία

Στην ανατολή μιας καινούργια φιλίας βρίσκεται η Τζόυς Ευείδη. Η Ζυγός ηθοποιός στα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στην Κύπρο ήρθε πιο κοντά με την επίσης ηθοποιό και Κριαρίνα Εβελίνα Παπούλια και μια νέα φίλια ξεκίνησε. Ο Ήλιος της κάθε μίας, που συμβολίζει την προσωπικότητα δημιουργεί όψη με την Αφροδίτη της άλλης που δείχνει τη συμπάθεια. Έτσι η αλληλοσυμπάθεια εξελίχτηκε σε μια φιλία, ένα υπέροχο αγαθό αφού όπως λέει και μια παροιμία « Όποιος έχει φίλο εκλεκτό, έχει μεγάλο θησαυρό».

icemax 926 280218f7ffaadb39effa8aeb122a33c0

Προσγειωμένος και απόλυτα ευχαριστημένος

Από την αρχή της καριέρας του, ο ταλαντούχος Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετράει τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Ως Αιγόκερως είναι πολύ εργατικός και ανεβάζει υψηλά τον πήχη σε ό,τι καταπιάνεται. Δεν καβαλά καλάμι αντίθετα μετά από μια επιτυχία βάζει τον επόμενο μεγαλεπήβολο στόχο του. Πρόσφατο πετυχημένο του βήμα είναι η κινηματογραφική ταινία «Αν» η οποία ταξιδεύει και στην Αμερική. Το 2014 θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές του και το ταλέντο του θα αναγνωριστεί και εκτός Ελλάδος.

wevnmliyhg

Εξάντληση και δυσαρέσκεια

Σε εργασιακό πυρετό βρίσκεται ο Ταύρος Θοδωρής Αθερίδης. Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» με την Ζέτα Μακρυπούλια, σε λίγο καιρό θα τον δούμε να παίζει στον κινηματογράφο στην ταινία «Με χωρίς γυναίκες» και παράλληλα ετοιμάζει μια δική του ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη. Ο Κρόνος απέναντι από τον Ήλιο και την Αφροδίτη δείχνει κούραση και ίσως δεν μείνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα τη δουλειάς ή τις αποδοχές του.

Capture

Δεν βιάζεται να κάνει αλλαγές

Η Ελένη Ράντου είναι μια Σκορπιός που βιώνει τα συναισθήματα θετικά ή αρνητικά στο έπακρον. Παιδί, λόγω οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας της, ένιωθε ότι ήταν μπελάς και την αίσθηση της ανεπιθύμητης ακόμα την κουβαλά. Καταφύγιο βρίσκει στην αγκαλιά αυτών που αγαπά στους οποίους, λόγω της σταθερότητας του ζωδίου, αφοσιώνεται όπως ακριβώς και στη δουλειά της. Έτσι, φέτος παίζει για δεύτερη χρονιά στη θεατρική δουλειά «Καταδικός μου» και μέχρι να ολοκληρωθεί δεν σκέφτεται το επόμενο της βήμα. Το χρόνου πάντως όπως δείχνει ο Ουρανός θα τη δούμε σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved