Σχέσεις που άφησαν εποχή-Elizabeth Taylor Vs Richard Burton

Όταν τον συνάντησε μετά από το επίμονο φλερτ του, είπε στον εαυτό της: « Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία τρύπα στη ζώνη του».
Παπασταύρου Λίντα
Σχέσεις που άφησαν εποχή-Elizabeth Taylor Vs Richard Burton

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Όταν τον συνάντησε μετά από το επίμονο φλερτ του, είπε στον εαυτό της: « Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία τρύπα στη ζώνη του».
Μετά από καιρό με ένα βλέμμα του στα γυρίσματα της «Κλεοπάτρας», παραδέχθηκε πως έγινε.
Μια ακριβέστατη σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου του Burton με τη Σελήνη της Taylor στο Σκορπιό, δεν άφηνε περιθώρια για αντιστάσεις.
H Liz αντεπιτέθηκε με τον Ποσειδώνα της, που τύλιξε τη Σελήνη του με τα αόρατα δεσμά του ονείρου. Ακολούθησε μια θυελλώδης σχέση που ταλαιπώρησε και τους δύο, ώσπου παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το Μάρτιο του 1964.
Με τετράγωνα του Ερμή και δυσαρμονικές θέσεις της Αφροδίτης δεν σκέφτονταν και δεν επιθυμούσαν τα ίδια πράγματα.
Ο Πλούτωνας όμως είχε βαλθεί να τους κρατά επίμονα το φανάρι, σαν Κέρβερος που καλοπιάνεται μόνο με μόχθο.
Απ’ ότι φάνηκε στην πορεία, εύκολο να υποταχθείς στη μοίρα δύσκολο να την αλλάξεις και στα 10 χρόνια που ακολούθησαν, οι καβγάδες και το πάθος είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ώσπου χώρισαν. Ξαναπαντρεύτηκαν μετά από 1 χρόνο με παρέμβαση Δία – Ουρανού και όρκους αγάπης.
Ο Ποσειδώνας όμως στάθηκε για τη ζωή της Taylor καθοριστικός, κρατώντας την δέσμια εκτός των άλλων και της εξάρτησης από το ποτό, ώσπου χώρισαν επίσης επεισοδιακά και οριστικά μετά από 9 μήνες.
Ο Burton λάτρεψε την Taylor κι εκείνη εξίσου, τόσο που επιθυμεί η στάχτη της να σκορπιστεί στην πατρίδα του Burton Ουαλία, για να αισθάνεται κοντά του.
Εκείνος παντρεύτηκε 5 φορές 4 γυναίκες, ενώ εκείνη παντρεύτηκε 8 φορές 7 άνδρες.
Ο Ερμής κυβερνήτης του 7ου οίκου της στους Ιχθύς, σε σύνοδο με Ήλιο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του Ήλιου της, ευθύνονταν για τις νεφελώδης προσδοκίες της.
Τα απαράμιλλα βιολετιά της μάτια απ’ ότι φαίνεται εξαπατήθηκαν περισσότερες φορές, από όσες εξαπάτησαν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved